Vastaava ylilääkäri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etsimme
Mielenterveys- ja päihdepalveluihin vastaavaa ylilääkäriä

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla työotteella.

Aikuisten monialaiset palvelut on yli 18-vuotiaiden palvelujen kokonaisuus, johon kuuluvat mielenterveys- ja päihdepalvelut (ml. aikuispsykiatria), psykososiaalinen kuntoutus, työllistymisen tuen palvelut ja aikuisten sosiaalipalvelut. Etsimme osaavaan joukkoomme vastaavaa ylilääkäriä. Vastaava ylilääkäri toimii tulosalueen lääkäreiden ja psykologien lähiesimiehenä ja vastaa kliinisen työn kehittämisestä ja toteuttamisesta yhdessä moniammatillisten tiimien kanssa. Hän työskentelee tulosaluejohtajan alaisuudessa ja kuuluu Aikuisten monialaisten palvelujen johtoryhmään.

Toimintamme painopiste on avohoidossa ja meillä on laaja tarjonta avohoidon ja -kuntoutuksen palveluja. Toiminnassamme painotamme asiakkaan kokonaisvaltaista arjen ja työ- ja toimintakyvyn tukea. Asiakas edellä -ajattelu ohjaa toimintaamme. Palvelurakenteemme ovat kunnossa ja hoitoon pääsee nopeasti ja helposti. Integraatiossa olemme edenneet pitkälle: psykiatria ja perustason mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelut toimivat saumattomasti yhteen. Meillä pystyt keskittymään hoidon ja palvelujen edelleen kehittämiseen ja asiakkaisiin.

Kelpoisuutena ylilääkärin virkaan on ensi sijassa psykiatrian erikoislääkärin pätevyys, mutta valituksi voi tulla myös laillistettu lääkäri, jolla on riittäväksi katsottu perehtyneisyys mielenterveys- ja päihdetyöhön. Painotamme valinnassamme henkilöstöjohtamisen taitoja ja yhteistyökykyä. Edellytämme virkaan valittavalta erinomaisia vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.

Pääset kehittämään laaja-alaisesti mielenterveys- ja päihdepalveluja yhdessä moniammatillisten tiimien kanssa. Sinulla on mahdollisuus tehdä etätyötä ja halutessasi osa-aikatyötä. Tehtävänkuvaa on mahdollista räätälöidä mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Virka täytetään 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä minuun eli aikuisten monialaisten palvelujen johtaja Tiina Kirmaseen puh. 040 561 3627 tai s-posti tiina.kirmanen@eksote.fi (aj. 20.5.-28.5. ja 7.6.-13.6.). Jätä hakemus sähköisesti Kuntarekryyn.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aikuisten monialaisten palvelujen johtaja Tiina Kirmanen, puh. 040 561 3627 tai tiina.kirmanen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Aikuisten monialaiset palvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb