Vastaava ylilääkäri (perhepalvelut)

ESSOTE hakee vastaavaa ylilääkäriä moniammatilliseen työyhteisöön perhe- ja sosiaalipalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 23.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Perhepalveluihin kuuluvat neuvolapalvelut, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, muu oppilas- ja opiskeluhuolto, kasvatus- ja perheneuvonta sekä lastenpsykiatria.

Vastaava ylilääkäri toimii perhepalvelujen ylilääkärien lähiesimiehenä. Hän vastaa palvelujen lääketieteellisestä toiminnasta sekä kehittämisestä tehden yhteistyötä vastuualuejohtajan, perhepalvelujen palvelupäällikön sekä palveluesimiesten kanssa. Yhteistyö on tiivistä perusterveydenhuollon sekä lastentautien ja lastenneurologian kanssa. Vastaava ylilääkäri on vastuualueen johtoryhmän jäsen ja Essoten ylilääkäritiimin jäsen. Vastaavalla ylilääkärillä on merkittävä rooli lasten, nuorten ja perheiden palvelujen maakunnallisessa kehittämisessä.

Työhön sisältyy potilastyötä perhepalvelualueella n. 40 % työajasta. Valittu henkilö voi vaikuttaa potilastyön suorittamispaikkaan. Voit tehdä työtä osittain myös etänä. Virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta. Päivystyksestä voidaan sopia, jos valittu niin haluaa.

Kelpoisuutena virkaan on soveltuvan alan erikoislääkärin tutkinto esim. yleislääketiede tai lastentaudit sekä vähintään 2 vuoden työkokemus erikoislääkärin tehtävistä. Arvostamme lasten mielenterveystyön osaamista ja tuntemusta. Eduksi luetaan kokemus tai koulutus hallinnollisesta työstä.

Tehtäväkohtainen palkka on 8255,44 euroa/kk.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Perhe- ja sosiaalipalvelujen johtaja Satu Auvinen p. 0443512302, johtajaylilääkäri Jarmo Koski p. 0443512541 ja perhepalvelujen palvelupäällikkö Greta Jauhijärvi p. 0403598151. Sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!