test

Vastaavaksi sairaanhoitajaksi Tuusniemelle

Ansök senast  29.9.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Tuusniemen palvelukeskukselle Tuomi- ja Mäntykotiin vastaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tuusniemen Palvelukeskus tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Tuomikodissa ja Mäntykodissa on yhteensä 24 paikkaa sekä 2 intervallipaikkaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vastaavana sairaanhoitajana, saat hyvän perehdytyksen työhösi, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit mukavassa moniammatillisessa työyhteisössä. Käytössäsi on myös Epassi (kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu).

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti, 2 880,11 €/kk.
Työ on päivätyötä ja työaika on 38,25 h/vko

Sairaanhoitajan työssä huolehdit oman yksikkösi asukkaiden kokonaisvaltaisen hoidon toteutumisesta ja pitää yhteyttä asiakkaan omaisiin. Työssäsi tuet ja ohjaat hoitotyössä työskentelevää moniammatillista tiimiä, yhteistyössä palveluesihenkilön kanssa. Vastaat lääkehoidon toteutuksesta, organisoinnista ja seurannasta sekä osallistut, tiivisti hoitotyöhön. Työnkuvaasi kuuluu myös arvioida hoitotyön menetelmiä ja vaikuttavuutta sekä kehittää yksikön toimintaa. Työhösi kuuluu esihenkilön kanssa sovitut tehtävät ja sijaistaminen loma-aikana. Hyvät vuorovaikutus ja organisointitaidot auttavat sinua menestymään työssäsi.

Kiinnostuitko tästä työpaikasta?

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Tehtävään valitun on esitettävä todistus huumausainetestistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi on ylpeä Pohjois-Savon maakuntajärveksi valitusta Juojärvestä, kuntakeskuksen satama-alueesta sekä Seinävuoren rotkolaaksosta. Kansallismaisemana tunnettu Heinäveden reitti kanavineen mahdollistaa pääsyn Valamon luostariin ja Saimaan kanavan kautta kaikille maailman merille.

Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana, jonka talous on kunnossa ja palvelut pelaavat. Upeita tontteja rannalla tai rannan läheisyydessä löytyy asumiseen ja mökkeilyyn mm. Pahkasalosta, Hietarannasta ja Pappilanniemestä. Loma-aikoina Tuusniemen väkimäärä kaksinkertaistuu ja monipuoliset matkailu- ja ohjelmapalvelut sekä muut vapaa-ajanviettomahdollisuudet saavat ihmiset viihtymään.


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

kiertävä esihenkilö Mirja Keinänen p. 044 720 9042, mirja.keinanen@pshyvinvointialue.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Läs om arbetsgivare