test
Vastaavan hammaslääkärin virka - Sjundeå kommun

Etsimme joukkoomme hammaslääkäriä, jolla on kiinnostusta johtaa ja kehittää pientä suunterveydenhuollon yksikköä 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka sisältää sekä kliinistä että hallinnollista työtä.

Uudessa, viihtyisässä ja modernissa hoitolassamme työskentelee 3,5 hammaslääkäriä, 5 hammashoitajaa, suuhygienisti, välinehuoltaja sekä oikomishoidon erikoishammaslääkäri useana päivänä kuukaudessa. Käytössämme on Winhit -potilastietojärjestelmä sekä digitaalinen kuvantaminen.

Palvelusuhteeseen liittyviä tietoja
Virkaan valitun on ennen virkaan vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntalain
48 § edellyttämä rokotussuoja. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n Lääkärisopimuksen
mukaisesti. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Virka soveltuu myös erikoishammaslääkärille. Toivomme molempien kotimaisten kielten hallintaa ja hyviä tiimityötaitoja.

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hammaslääkäri Anne Keinänen, puh 050 412 4087, s-posti anne.keinanen@siuntio.fi.

Lisätietoja

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Terveyspalvelujen tulosalue, Suunterveydenhuolto

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.


Osoite: Charlotta Lönnqvistintie 3, 02580 Siuntio

Rekommenderade jobb