VASTAAVAN KURAATTORIN TOIMI - Karleby stad

VASTAAVAN KURAATTORIN TOIMI - Karleby stad

Kokkolan kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisestä motivoituneen vastaavaan kuraattorin toimen. Toimi sijoittuu 2. asteelle, ammatilliseen koulutukseen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn sekä kehittävää työskentelyotetta. Kokemus sosiaalityöstä ja kyky työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä ovat hakijalle eduksi.

Vastaavan kuraattorin tukena on oppilashuollon tiimi, johon kuuluu kahdeksan koulupsykologia, toinen vastaava kuraattori ja yhdeksän koulukuraattoria. Työn tukena ovat myös viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjaus ja mahdollisuus etätyöhön. Tuemme työssä aloittamista hyvällä perehdytyksellä ja mahdollisuudella osallistua mentorointiryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena vastaavan kuraattorin (sosiaalityöntekijän) tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuus-vaatimuksista 272/2005, 3§). Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaika on 38h15min / viikko. Valitun on toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504 / 2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työn alkamisajankohdasta on mahdollisuus neuvotella. Toimea aiemmin hakeneet huomioidaan.

Hakemukset pyydämme jättämään Kuntarekryyn 28.5.2019 klo 15 mennessä. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Rantakatu 16, 67100 Kokkola.

Läs mer

http://www.kokkola.fi

kehittämispäällikkö Mika Sarkkinen puh. 040 489 2128, s-posti etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi, johtava kuraattori Sanna Sarkkinen-Vuorinen puh. 040 806 8438 tai vastaava kuraattori Rauno Perttula puh. 040806 8213 s-posti etunimi.sukunimi(at)edu.kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut
Adress: Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1 300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita kaksi. Lisäksi on ammattilukiotoimintaa ja aikuislukio. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.

Mer om arbetsgivaren