Vastaavan psykiatrisen sairaanhoitajan virka

Haemme avohuollon mielenterveyspalveluiden kehittämisestä innostunutta psykiatrista sairaanhoitajaa vakituiseen virkaan Lapualle.

Lapuan sosiaalipalveluissa, mielenterveyspalveluiden puolella on haettavana vastaavan psykiatrisen sairaanhoitajan virka, jonka keskeisiin työtehtäviin sisältyy lähiesimiestehtävät 8 paikkaisessa tukiasuntola Toivakassa sekä mt-asiakkaiden ryhmätoiminnan kehittäminen ja siitä vastaaminen. Psykiatrinen sairaanhoitaja toimii lääkehoidon vastuuhenkilönä sekä koordinaattorina päihde- ja mielenterveyspalveluissa. Lapualla on tavoitteena kehittää kotiin vietäviä palveluita mielenterveyskuntoutujille ja laajentaa tukiasumista kaupungin omana toimintana. Sairaanhoitajan alkusijoituspaikka on tukiasuntola Toivakka.

Haemme kehittämismyönteiseen tiimiimme innovatiivista ja kehittämishaluista työntekijää, jolla on uusia kehitysideoita ja työkokemuksen tuomaa näkemystä avohuollon mielenterveyspalveluiden kehittämiseksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta ja avoimuutta.

Kelpoisuusehtona on psykiatrisen sairaanhoitajan korkeakoulututkinto (sairaanhoitaja AMK) tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteinen psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus mielenterveyspalveluista. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.
Hakemukset osoitetaan sosiaalipalvelujohtaja Johanna Lammiselle Liuhtarintie 2, 62100 Lapua.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sosiaalipalvelujohtaja Johanna Lamminen puh 044-438 4101 tai johanna.lamminen@lapua.fi. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse. Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.

Lapuan kaupunki
Osoite: Liuhtarintie 2, 62100 Lapua

Lapua on n. 14 500 asukkaan kasvava, energinen, toimivien palveluiden sekä monipuolisen kulttuurin ja viihtyisän ympäristön kaupunki.