test
Vastuuvalmentaja Kunnon ryhmä - Hollolan kunta

Meillä on rohkeutta kokeilla, hakea muutosta ja samalla parasta toimintatapaa. Työllisyyden kuntakokeilu on yksi tavoista, jossa kokeilemme uusia tapoja toimia - haluamme muuttaa maailmaa, palan kerrallaan, ja samalla tuottaa kuntalaisille uusia palveluja ja kuntamme yrityksille työntekijöitä. Hollolan kunta on mukana, osana Lahden seudun kuntakokeilua, joka käynnistyi maaliskuussa 2021.

Työllisyyspalveluja leimaa vahva tiimihenki, yhdessä olemme enemmän. Jos olet heittäytyjä ja pidät haasteista, meillä on niitä sinulle tarjota.

Yksi työllistymisen esteistä on työnhakijan heikentynyt työ- ja/tai toimintakyky. Haluamme tukea työttömien työnhakija-asiakkaidemme työllistymisen edellytyksiä selvittämällä tähän liittyviä haasteita tarjoamalla kunnan sisällä toimintaa, työ- ja toimintakyvyn arviointiin. Hollolassa on toiminut jo muutaman vuoden, osana työllisyyspalveluja, Kunnon ryhmä, jossa vaihtelevilla työtehtävillä työkykyä voidaan selvittää.

Haemme nyt uuteen vakituiseen tehtävään vastuuvalmentajaa, joka vastaa omaltaan osaltaan yhteistyössä työllisyyskoodinaattorin ja vastuuvalmentajien kanssa, ryhmässä olevien asiakkaiden valmentamisesta ja tehtävien etenemistä. Osallistut itse aktiivisesti toimintaan ja omalla esimerkillä vastaat osaltasi, että tehtävät suoritetaan turvallisesti ja sovittuja toimintatapoja noudattaen.

Kunnon ryhmän tehtävät tukevat kunnan muun palvelutoiminnan toimintaa. Se avustaa mm. kuntatekniikan toimialaa erilaisissa usein maastossa tehtävissä toimissa ml. kunnan eri kohteiden siistiminen, raivaaminen ja kunnostaminen mm. uimarannoilla ja luontoreiteillä. Se rakentaa hankepohjalta uusia luontoreittiä, ja vastaa myös niiden huoltotoimenpiteistä.

Oletamme että olet käsistäsi taitava, sinulta luonnistuvat erilaiset rakennus- ja ulkotyöt. Olet vuorovaikutustaitoinen ja ratkaisukeskeinen, ja pärjäät yhteistyössä erilaisten ryhmäläisten kanssa. Työskentelytapasi on järjestelmällinen, tavoitteellinen ja kannustava.

Tehtävään edellytetään alalle sopivaa mielellään teknisen alan tai ympäristöalan koulutusta.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa työllisyysvastaava Anne Tapaila anne.tapaila@hollola.fi ja puhelimitse 044 780 1118 ajalla ke 1.12.2021 (klo 9-11) ja to 9.12.2021 (klo 14-16). Haastattelut pidetään torstaina 16.12.2021.

Lisätietoja

Työllisyyspalvelut

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 600 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Keskuskatu 6, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb