test
Vastuuvalmentaja, työllisyyspalvelut - Hollolan kunta

Hollolan kunnan työllisyyspalvelut on osa Lahden seudun kuntakokeilua. Valtaosa työllisyyspalvelun asiakkaista ohjautuu kuntakokeilun kautta. Työllisyyspalvelujen perustehtävänä on edistää hollolalaisten työttömien työllistymistä, ja turvata heille lakisääteiset palvelut. Pitkään työttömänä olleiden asiakkaiden osalta tavoitteena on myös selvittää heidän jäljellä olevaa työ- ja toimintakykyänsä, ja tarjota sen mukaisia palveluja.

Vastuuvalmentaja edistää hollolalaisten työttömien työllistymistä ja tarjoaa työntekijöitä myös alueen yrityksille, lisäten alueen yritysten elinvoimaa. Tähän kuuluu yrityskontaktointi yhteistyössä elinkeinopalvelujen kanssa tavoitteena lisätä yritysten tietoisuutta eri tukimahdollisuuksien käytöstä työllistämisessä.

Palvelulla pyritään parantamaan oman kunnan työttömien mahdollisuuksia tutustua eri ammattialoihin, koulutuksiin, sekä tarvittaessa ohjata erilaisten palveluiden piiriin.

Tehtävänkuvaan kuuluu työttömien (mm. velvoitetyöllistetyt) työnhakija-asiakkaiden kutsuminen alkukartoitukseen, haastattelu ja ohjaus.Tietojen kirjaaminen asiakasrekisteriin. Ajanvaraus ja yhteistyö asiakkaan kanssa tarvittaviin palveluihin terveydenhoitaja, kela, sosiaalipalvelut, sekä ohajus kunnan työkokeilu- ja palkkatukipaikkoihin. Palvelun piirissä olevien asiakkaiden osalta yhteydenpito ja etenemisen seuranta, ja ohjaus eteenpäin, sisäen sopimusten tekoa, palautekeskusteluja, kannustamista ja mahdollisten haasteiden optimointia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja verkostotaitoja, sillä työtä tehdään yhteistyössä sekä työllisyyspalvelujen omavalmentajien kuin kunnan muiden yksiköiden esimiesten kanssa että kunnan ulkopuolisten yhteistyöverkostojen kanssa.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa työllisyysvastaava Anne Tapaila anne.tapaila@hollola.fi ja puhelimitse 044 780 1118 ajalla ke 1.12.2021 (klo 9-11) ja to 9.12.2021 (klo 14-16) Haastattelut pidetään keskiviikkona 15.12.2021.

Lisätietoja

Työllisyyspalvelut

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 600 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Keskuskatu 6, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb