test
Vastuuylihammaslääkäri Kymsoteen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme vastuuylihammaslääkäriä Kymsoten suun terveydenhuoltoon

Suun terveydenhuolto kuuluu Kymsotessa vastaanotto- ja kuntoutuspalvelujen palvelualueeseen. Kymsoten suun terveydenhuollossa on noin 210 työntekijää, ja se on jaettu pohjoiseen ja eteläiseen toiminta-alueeseen. Vastuuylihammaslääkäri johtaa koko tätä suun terveydenhuollon kokonaisuutta, ja lisäksi tehtävään kuuluu pohjoisen Kymenlaakson ylihammaslääkärin tehtävät.

Kelpoisuusvaatimus virkaan on erikoishammaslääkärin tutkinto ja laillistus tehtävään. Lisäksi edellytämme vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestyöstä, johtamiskoulutusta sekä käytännössä osoitettua johtamisosaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintoylilääkäri Kari Kristeri p. 040 489 9399

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Rekommenderade jobb