Venäjän ja espanjan kielen tuntiopettaja - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme

PERUSOPETUKSEN VENÄJÄN JA ESPANJAN KIELEN TUNTIOPETTAJAA

sijaisuuteen määräajalle 18.8. - 24.10.2021 Kieli ja kulttuuriryhmien opetukseen.

Kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksen yksikköön kuuluvat kielten opetuksen sekä eri kulttuuriryhmien opetuksen suunnittelu, kehittäminen ja koordinointi. Yksikön koordinoima toiminta kohdentuu jokaiseen kaupungin oppilaaseen. Yksikössä työskentelee monikulttuurisia ja -kielisiä työntekijöitä, joiden työnkuvaan liittyy olennaisena osana kiertäminen eri kouluilla. Kieli- ja kulttuuriryhmien opetus tarjoaa monipuolisen, monikielisen, monikulttuurisen ja vaihtelevan työympäristön.

Venäjän ja espanjan tuntiopettaja kiertää 4 eri koululla (Tikkakosken yhtenäiskoulu, Vaajakummun yhtenäiskoulu, Tikan koulu, Viitaniemen koulu). Venäjän opetusta on sekä A2 että B2 -oppimäärissä 10 tuntia viikossa. Espanjan opetusta on A2 -oppimäärässä 10 h. Mikäli kelpoisia hakijoita ei löydy, voidaan tunnit jakaa kelpoisten espanjan ja venäjän opettajien kesken.

Kelpoisuusehto on opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastattelut pidetään pe 30.7.2021

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Pia Bärlund, puh. 040 545 5527
pia.barlund@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb