Verkkoviestijä - Korsholms kommun

Kiehtooko viestintä? Meillä on tarjolla oivallinen työpaikka: Mustasaaren kunta hakee verkkoviestijän sijaista 31.7.2022 saakka.

Mustasaaren kunnan hallinto-osastolla on haettavana

VERKKOVIESTIJÄN kokoaikainen sijaisuus

Verkkoviestijänä teet kunnan sisäistä ja ulkoista viestintää, hallinnoit ja kehität kunnan digitaalisia viestintäkanavia (etenkin sosiaalisen median kanavia) sekä edistät kunnan mediakuvaa ja imagoa.

Verkkoviestijänä pyörität tiedonkulun ratasta kunnan hallinnon, työntekijöiden ja kuntalaisten välillä. Suunnittelet, tuotat ja toteutat viestintää yhdessä kansliapäällikön ja hallintojohtajan kanssa. Olet organisaation viestintää kehittävän viestintätiimin kantava voima.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään vuoden työkokemus viestinnän tai toimittajan tehtävistä tai muulla tavoin rinnastettava kokemus. Sinulla on hyvä ruotsin ja suomen kielen taito ja vähintään tyydyttävä englannin kielen taito. Sosiaalisen median taitosi ovat hyvät ja sinulla on kokemusta sen käytöstä myös muutoin kuin yksityishenkilönä. Työ edellyttää joustavuutta, koska viestintä voi joskus tarkoittaa ilta- ja viikonlopputyötä.

Kokemus some-markkinoinnista, taito valokuvata ja tehdä graafisia esityksiä sekä julkishallinnon osaaminen katsotaan ansioiksi. Työssä tarvitset erittäin hyviä viestintä- ja keskustelutaitoja.

Palvelussuhde on työsopimussuhde. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on yksi kuukausi.

Hakemus ja ansioluettelo toimitetaan Kuntarekryn kautta, hakemuksen on oltava perillä kunnassa viimeistään 2.8.2021 klo 16.

Mustasaari on kaksikielinen kunta, joka tarjoaa vastuullisia, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä. Meillä voi työskennellä osittain myös etänä!

Lisätietoja

http://www.mustasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kansliapäällikkö Tony Hellman
050 696 35
tony.hellman@mustasaari.fi.

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, Konsernihallinto, Hallinto-osasto

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman ja hyvinvoivia yrityksiä. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb