Skip to main content
test
Verkkoviestinnän assistentti - Valkeakosken kaupunki

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen verkkoviestinnän assistenttia.

Verkkoviestinnän assistentin keskeisiin tehtäviin kuuluu Valkeakosken kaupungin verkkosivujen ja some-kanavien sisällön ylläpitäminen, päivittäjien neuvominen ja opastaminen, ohjeiden laatiminen ja saavutettavuuden kehittäminen.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tuottaa sujuvaa ja ymmärrettävää tekstiä. Aiempi kokemus verkkoviestinnästä ja sisällön tuottamisesta sekä saavutettavuusvaatimusten tuntemus on hakijalle eduksi.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2023 asti. On mahdollista, että työsuhde jatkuu pidempäänkin ja tehtävän sisältö laajenee myös muille viestinnän osa-alueille.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset tulee toimittaa 11.7.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, työavain 449995, tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski, kuoreen merkintä Verkkoviestintäassistentti.

Hakemusten käsittely ja haastattelut ajoittuvat elokuun alkuun.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

markkinointipäällikkö Petri Ahonen, petri.ahonen@valkeakoski.fi, 040 335 6511 ja
hallintojohtaja Anne Laukkanen, anne.laukkanen@valkeakoski.fi, 040 335 6002.

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Hallintokeskus, Hallinto- ja henkilöstöpalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Sääksmäentie 2, 37600 Valkeakoski

Rekommenderade jobb