Skip to main content
test
Verkoston työnjohtaja - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan Vesi on vesihuoltolaitos, joka vastaa n. 23 000 asukkaan vesihuollosta.

Vesihuollon työnjohtajan tehtäviä ovat mm.:
- verkoston työnjohtotehtävät
- asiakkaille tehtyjen töiden hallinnointi ja laskutus
- hankkeiden kilpailutuksien ja sopimuksien valmistelu
- verkostoteknikon sijaistaminen

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva teknikon, insinöörin tai insinööri (AMK) tutkinto. Eduksi luetaan työnjohtokokemus vesihuoltoverkostojen rakentamisesta. Teh-tävän hoitaminen edellyttää valmiutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden osallistua ammatillista osaamista tukeviin koulutuksiin.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.5.2023. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin liitetään kelpoisuutta osoittavat todistukset skannattuna tai kopiot niistä toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: Verkoston työnjohtaja. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Hakuaika päättyy 28.2.2023 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Leena Vihavainen, 044 417 4811, leena.vihavainen@savonlinna.fi
Esa Hinkkanen, 044 417 4800, esa.hinkkanen@savonlinna.fi

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Tekninen toimiala

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb