Vesihuoltoasentaja - Sipoon kunta

Vesihuoltoasentaja - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon Vesi-vesihuoltoliikelaitos tuottaa kunnan vesihuoltopalvelut ja vastaa omaisuutensa ylläpidosta, verkostojen rakentamisesta ja sekä toiminnan yleisestä kehittämisestä.

Haemme nyt joukkoomme vakinaiseen toimeen vesihuoltoasentajaa.

Vesihuoltoasentajana toimit vesihuoltolaitoksen kunnossapitoryhmässä asennus-, korjaus-, ylläpito- ja huoltotehtävissä sekä huolehdit vesihuoltolaitoksen verkosto-omaisuuden ja siihen liittyvien laitteiden kunnosta. Asentajan päätehtäviin kuuluu uusien kiinteistöjen liittäminen Sipoon Veden vesihuoltoverkostoon, vesimittareihin liittyvät asennus-, huolto- ja vaihtotyöt, suunnitellut korjaukset sekä äkilliset huoltotyöt. Tämän lisäksi osallistut myös vesilaitoksen päivystysrinkiin perehdyttämisjakson jälkeen.

Kun tulet meille töihin, saat monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin kupeessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden Sipoon Veden toiminnan ja palveluiden kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään joko soveltuvaa ammattikoulutusta tai riittävää työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä ajokorttia. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Vesihuoltoalan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön, atk-taitoja sekä oma-aloitteisuutta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vesihuoltoyhtiössä tai kunnallisessa vesihuoltolaitoksessa. Hakijalla tulee olla asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkka määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään 29.5.2019 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Läs mer

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa liikelaitosjohtaja Matti Huttunen, puh. 09 2353 6910, matti.huttunen(at)sipoo.fi.

Sipoon Vesi-vesihuoltoliikelaitos
Adress: Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Mer om arbetsgivaren