Vesihuoltoinsinööri

Lieksan kaupungin vesihuoltoliikelaitos hakee vesihuoltoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vesihuoltoinsinööri toimii tehtävässään työnjohtajana ja sijaistaa vesihuoltopäällikköä. Vesihuoltoinsinööri suunnittelee ja koordinoi projekteja ja hankintoja. Vesihuoltoinsinööri osallistuu rakennuttajan edustajana investointien ja suunnittelujen toteutukseen. Tehtävään sisältyy myös vesihuollon kehitys- ja suunnittelutehtäviä sekä johtotietokannan ylläpitotehtäviä.


Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto (esim. insinööri AMK yhdyskuntatekniikka, LVI-tekniikka tai infrarakentaminen) sekä vähintään vuoden työkokemus vesihuoltoalan tai soveltuvista rakennusalan työtehtävistä (esim. työnjohto, suunnittelu ja/tai rakentaminen).

Työtehtävien hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Eduksi katsotaan seuraavat:
- Esimiestyökokemus
- Vesihuoltoalan suunnittelu- ja rakentamiskokemus
- Projektinhallintataidot
- Ammattipätevyydet (vesityö, työturvallisuus, tieturva ja tulityö)

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- yhdyskuntatekniikan ja infrarakentamisen osaamista
- hyvää tietotekniikan sekä suunnitteluohjelmistojen osaamista
- kykyä toimia työnjohtajana ja kantaa vastuuta
- oma-aloitteista, vastuullista ja kehitysmyönteistä työskentelyotetta
- ongelmanratkaisutaitoa
- hyvää yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Vesihuoltopäällikkö Jari Kärkkäinen, puh 040 10 44850, jari.karkkainen(at)lieksa.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41 (Pielisentie 3), 81701 Lieksa.

Lieksan kaupunki, Vesihuoltoliikelaitos
Osoite: Pielisentie 3, 81700 Lieksa

Organisaatiokuvaus: Lieksan kaupungin vesihuoltoliikelaitos vastaa Lieksan kaupungin keskustan alueen (Lieksan Vesi) sekä Kolin alueen (Kolin Vesi) vesihuoltolaitosten toiminnasta. Vesihuoltoliikelaitos toimittaa myös kaiken käyttöveden Lieksan kaupungin alueella toimiville vesiosuuskunnille sekä puhdistaa viemäriverkostoon liitettyjen vesiosuuskuntien jätevedet. Liikelaitoksessa työskentelee 8 vakituista henkilöä. Vuonna 2019 myytiin vettä 547 600 m3, puhdistettiin jätevettä 965 000 m3 ja liikevaihto oli 2 140 000 m3.

Lieksa on noin 11.000 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 400 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa – Energinen ja rohkea menestyjä!