Vesihuoltolaitoksen hoitaja

Haemme vesihuoltolaitokselle työntekijää vakituiseen työsuhteeseen, monipuolisiin tehtäviin.
Sinulla on vesihuollon tai prosessitekniikan koulutus, kokemusta vesihuoltolaitoksen prosessinhoitajan tehtävistä, sekä mielellään putkiasennusalan tai konetekniikan tuntemusta. Myös kemian alalta hankkimasi osaamisen katsomme sinulle eduksi.

Työn pääpaino on jätevedenpuhdistamon ja vedenottamoiden prosessinhoitotehtävissä. Lisäksi tehtävään kuuluu jätevedenpuhdistamon, vedenottamoiden, sekä puhdas- ja jäteveden jakeluverkoston asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Täydentävästi toimit kiinteistönhoidon päivystystehtävissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös ATK osaamista.

Tukenasi on kunnan infra- ja kiinteistönhoidon henkilöstö. Osallistut myös päivystysrenkaan toimintaan. Työ sisältää yhden päivystysviikon 5-8 viikon välein.

Päivittäiset työtehtävät sisältävät lähinnä jätevedenpuhdistamon prosessinhoitajan tehtäviä, vedenpuhdistamoiden käyttö- ja ylläpitotehtäviä, sekä ajoittain mm. vesimittareiden vaihtoja, laiteasennuksia, pumppaamohuoltoja, tukosten avaamisia, venttiiliasennuksia, verkostojen rakentamista ja kunnossapitoa.

Työssä tarvittavat ylläpitokoulutukset ja pätevyydet, kuten työturvallisuus- ja vesityöosaamisen ylläpidon, järjestämme työn ohessa.
Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Toimita hakemuksesi 30.11.2020 klo 12.00 mennessä. Tutkinto- ja työtodistukset tarkistamme mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kuntatekniikan insinööri Marko Riihimäki, puh. 040 649 2676, marko.riihimaki@petajavesi.fi

Petäjävesi on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan

Kuntatekniikan insinööri Marko Riihimäki, puh. 040 649 2676, marko.riihimaki@petajavesi.fi

Petäjäveden kunta
Osoite: Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi

Petäjävesi on lumoavan luonnon, UNESCO:n maailmanperintökohde Petäjäveden vanhan kirkon sekä noin 4 000 asukkaan koti. Jyväskylästä ennätät Petäjävedelle alle 30 minuutissa. Rakennamme hyvinvointikuntaa kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Petäjäveden kunta - Rökfri arbetsplats