Skip to main content
test
Vesihuoltomestari - Lapuan kaupunki

Lapuan kaupungin tekninen keskus hakee

VESIHUOLTOMESTARIA

Tehtävän kuvaus:
Työmaamestarin työtehtäviin kuuluvat Lapuan kaupungin vesihuoltolaitoksen vesihuoltoverkoston rakentaminen, kunnossapito ja saneeraus sekä em. töiden työnjohtotehtävät.
Työmaamestari osallistuu myös työnjohdon varallaoloon.
Toimen alkusijoituspaikka on teknisen keskuksen kunnallisteknisellä osastolla kunnallistekniikan päällikön alaisuudessa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva insinöörin tutkinto (tai vastaava insinööri AMK) tai soveltuva teknisessä oppilaitoksessa suoritettu teknikon /mestarin tutkinto sekä hankittu työkokemus vesihuoltoalalta. Monipuolinen kunnallistekniikan tuntemus ja kokemus sekä kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö-, ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja. Myös vastavalmistuneet / valmistuvat otetaan huomioon työmaamestaria valittaessa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Toimen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekryn kautta 31.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Liitä mukaan ansioluettelo. Opinto- ja työtodistuksia ei tarvitse liittää hakemukseen, vaan ne pyydetään tarvittaessa myöhemmin erikseen.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kunnallistekniikan päällikkö Anssi Kylkisalo puh. 044 438 4641.

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Tekninen keskus

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää, joista teknisessä keskuksessa noin 160.


Osoite: Poutuntie 8, 62100 Lapua

Rekommenderade jobb