Vesihuoltosihteeri - Salon kaupunki

Vesihuoltosihteeri

Liikelaitos Salon vedessä on haettavana vesihuoltosihteerin toistaiseksi voimassa oleva 50- prosenttinen työsuhde

Vesihuoltosihteerin tehtävänä on Salon veden toimistoon liittyvät tehtävät (laskutustietojen seuranta, arkistointi, asiakasneuvonta ja palvelu).

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto. Työ edellyttää hyviä ATK- ja asiakaspalvelutaitoja sekä tietämystä kaupungin palveluista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Palkka on 50 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkasta, tehtäväkohtainen palkka on 2426,03 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, p. 044 7782278.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/vesihuoltosihteeri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 20.6.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Kalle Virtanen, 044 778 5701, kalle.virtanen@salo.fi.

Liikelaitos Salon Vesi
Osoite: Satamakatu 9, 24100 Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan