Skip to main content
test
Viestijä - Korsholms kommun

Kiehtooko viestintä? Onko kirjallinen viestiminen eri kanavissa sinulle luontevaa? Siinä tapauksessa voit olla hakemamme henkilö.

Mustasaaren kunnan hallinto-osasto hakee

VIESTIJÄÄ

Viestijänä teet kunnan sisäistä ja ulkoista viestintää, hallinnoit ja kehität kunnan digitaalisia viestintäkanavia sekä edistät kunnan mediakuvaa ja imagoa. Viestijä huolehtii myös kunnan mediakontakteista yhdessä kunnan johdon kanssa.

Viestijänä pyörität tiedonkulun ratasta kunnan hallinnon, työntekijöiden ja kuntalaisten välillä. Suunnittelet, tuotat ja toteutat viestintää yhdessä kansliapäällikön ja hallintojohtajan kanssa. Olet organisaation viestintää kehittävän viestintätiimin kantava voima.

Sinulla on korkeakoulututkinto ja vähintään vuoden työkokemus viestinnän tai toimittajan tehtävistä tai muulla tavoin rinnastettava kokemus. Sinulla on erinomainen ruotsin kielen taito ja hyvä suomen kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Sosiaalisen median taitosi ovat hyvät ja sinulla on kokemusta somen käytöstä myös muutoin kuin yksityishenkilönä. Työ edellyttää joustavuutta, koska viestintä voi joskus tarkoittaa ilta- ja viikonlopputyötä.

Kokemus some-markkinoinnista sekä taito valokuvata ja tehdä graafisia esityksiä katsotaan ansioksi. Työssä tarvitset erittäin hyviä viestintä- ja keskustelutaitoja.

Viestijän palvelussuhde on työsopimussuhde. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on yksi kuukausi.

Lisätietoja

http://www.mustasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kansliapäällikkö Marcus Beijar
050 696 35
marcus.beijar@mustasaari.fi

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, konsernihallinto, hallinto-osasto

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Kunnan strateginen tavoite on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman ja hyvinvoivia yrityksiä. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla.


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb