Skip to main content
test
Viestinnän asiantuntija - Hollolan kunta

Hollolan kunta etsii viestinnän moniosaajaa, jolla on vahva kokemus viestinnällisen 'ytimen' vaalimisesta niin omassa, ostetussa kuin ansaitussakin mediassa. Toimit niin sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässä ja olet avaintoimija tehtäväalueen suunnittelussa sekä kehittämisessä ja tuet toteuttamista.

Tehtävässä keskeistä on kunnan viestinnän ja markkinoinnin kehittäminen, sekä toteutuksen tukeminen. Tästä esimerkkinä on tuleva kotisivu-uudistus, jonka koordinointi on vastuullasi. Kuntakuvan kehitys ja kuntamarkkinointi ovat myös vastuualueenasi.

Viestinnän suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen tehdään yhteistyönä eri tahojen, kuten henkilöstön, sidosryhmien ja palveluntuottajien kanssa, mikä vaatii yhteistyö- ja neuvottelutaitoa, sekä projektin vetämisen taitoa. Viestinnän asiantuntijalla on myös koordinointivastuu vastuutehtävien toteutuksessa, muun muassa tehtävien delegointi ja aikataulussa pysyminen. Toimit kunnassa viestintä-/markkinointitoimintaa koordinoivan viestintä- ja markkinointityöryhmän omistajana. Tarvitsemme erityisesti monitaitoista ja oma-aloitteista henkilöä, joka pystyy kehittävällä otteella vahvistamaan Hollolan viestintää ja markkinointiamme.

Viestinnän asiantuntijan työ kehittyvässä kuntaorganisaatiossa on itsenäistä ja monipuolista, joten luontevana edellytyksenä näemme toimeen tarttuvan suunnitelmallisen otteen, sekä kyvyn yhteistyöhön eri näkökulmista asioita katsovien ihmisten kanssa. Työssäsi toimit kunnan tiedottajan työparina, joka toimii myös ammatillisena vertaistukena työssäsi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja riittävää kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvän suomen kielen taidon lisäksi, hakijalta edellytetään osaamista viestinnän ja markkinoinnin kehittämisessä, sekä kattavaa sosiaalisen median ja sähköisten viestimien ammatillista tuntemusta ja kotisivujen uudistamiskokemusta.

Pienimuotoista taittotyötä voi tulla eteesi ja siksi InDesign-ohjelman osaaminen katsotaan eduksi. Kun hakija tunnistaa myös PTV:n, hajautetun sisällöntuotannon sekä saavutettavuusvaatimuksen, on osaaminen työtehtävän tasolla.

Viestinnän asiantuntijan tehtävä on vakituinen työsuhde, jonka toivomme hakijan ottavan vastaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme sähköisiä hakemuksia osoitteeseen www.kuntarekry.fi 29.5.2022 klo 23:00 mennessä. Mahdolliset haastattelut pyritään pitämään 7.-8.6.2022.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Aiemmassa maaliskuussa 2022 päättyneessä viestinnän asiantuntijan rekrytoinnissa saadut hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.

Noudatamme savuttomuuden ja tuoksuttomuuden periaatetta.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja talousjohtaja Turkka Rantanen puh. 044 780 1700 perjantaina 20.5.2022 klo 14-14:45 ja keskiviikkona 25.5.2022 klo 15-16, tai sähköpostitse osoitteessa turkka.rantanen@hollola.fi.

Lisätietoja

Kehittämispalvelut

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 700 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Virastotie 3, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb