Viestintä- ja markkinointiassistentti - Raseborg stad

Raaseporin kaupunkikehitysosasto hakee viestintä- ja markkinointiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen loka-/marraskuusta 2021 alkaen 31.12.2022 asti, jatkomahdollisuudella.

Assistentin työtehtävät muodostuvat viestinnän ja markkinoinnin erilaisista tukitehtävistä.

Assistentti tukee tiedottajaa ja markkinointitiimiä heidän työssään, muun muassa palvellen asukkaita ja yhteistyökumppaneita sähköpostitse, puhelimitse, Raasepori.fi-sivuston sekä sosiaalisten median kanavien kautta. Huolehdit viestinnän ja markkinoinnin erilaisista käytännönjärjestelyistä, esimerkiksi ilmoitusvarauksista sekä valokuvien ja painotuotteiden tilaamisesta.

Haemme tehtävään järjestelmällistä henkilöä, joka pitää tiimityöstä ja jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Menestyäksesi tehtävässä kommunikoit erinomaisesti sekä suomeksi että ruotsiksi, sekä kirjallisesti että suullisesti. Muu kielitaito luetaan eduksi. Olet tottunut käyttämään Office-ohjelmia ja opit helposti käyttämään erilaisia digitaalisia työkaluja. Viestit sujuvasti sosiaalisessa mediassa etkä kaihda digitaalisten julkaisualustojen käyttöä.

Emme vaadi aiempaa kokemusta samantyylisistä tehtävistä, mutta kaikki vastaava työkokemus ja työtehtäviä tukeva koulutus luetaan eduksi. Eduksi luetaan myös kokemus audiovisuaalisesta viestinnästä, graafisesta suunnittelusta ja työkaluista, kuten InDesign ja Photoshop.

Viimeinen hakupäivä on perjantai 24.9.2021. Haastattelut järjestetään lokakuun aikana ja työ alkaa aikaisimpana mahdollisena ajankohtana tai viimeistään marraskuussa.

Lähetä vapaasti muotoiltu hakemuksesi, CV sekä palkkatoiveesi liitteenä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

https://www.raasepori.fi/etusivu/hallinto/kaupunkikehitysosasto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehityspäällikkö Jennifer Gammals jennifer.gammals@raasepori.fi 040 141 6863
Tiedottaja Petra Louhimies, petra.louhimies@raasepori.fi, 019 289 2112

Lisätietoja

Kaupunkikehitysosasto

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb