Haemme valovoimaista

viestintä- ja markkinointijohtajaa

kehittämään kaupunkikonsernin viestintää, kaupunkimarkkinointia ja osallisuustyötä. Tehtävään sisältyy myös kaupunkibrändin sekä kaupungin viestintäkanavien ja -järjestelmien kehittäminen. Viestintä- ja markkinointijohtaja toimii kaupungin johtoryhmän jäsenenä ja osallistuu kaupunginvaltuuston ja -hallituksen kokouksiin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja monipuolinen työkokemus viestintätehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä sekä neuvottelu- ja esiintymistaitoja. Lisäksi arvostamme Lapin toimintaympäristön tuntemusta. Kaupungin monipuoliset kansainväliset yhteydet edellyttävät myös hyvää englannin kielen taitoa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakijoille voidaan toteuttaa soveltuvuusarviointi. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virka on työaikalain ja palkkahinnoittelun ulkopuolinen tehtävä. Viran tehtäväkohtainen palkka on 5272,63 euroa.

Viran täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä, jossa taustatiedoissa kysyttävät henkilö- ja yhteystiedot eivät näy haastateltavia valittaessa rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 2.10.2020 klo 12.00. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio, yhteydenottopyynnöt kaupunginjohtajan sihteeri Riitta Järviselle p. 040-7064247

Rovaniemen kaupunki, Hallinto-organisaatio, Strateginen suunnittelu, Viestintä
Osoite: Koskikatu 27, 96100 Rovaniemi

Rovaniemi on itsevarmasti tulevaisuuteen katsova ja voimakkaasti kehittyvä, rohkea ja luova arktinen pääkaupunki, pohjoisen taian ja arktisen osaamisen koti. Asukkailleen Rovaniemi on arktinen kotikaupunki, jossa pohjoinen luonto ja elämänrytmi kohtaavat urbaanin ympäristön ja kansainvälisen kuhinan.