Skip to main content
test

Oletko sinä etsimämme viestinnän ammattilainen?

Me Leppävirralla katsomme rohkeasti tulevaisuuteen vakaalta pohjalta. Tuletko kanssamme tekemään menestyvää, houkuttelevaa kotikuntaa nykyisille asukkaille ja uusille ihmisille? Tässä tehtävässä pääset hyvän viestin viejäksi. Viestintä- ja markkinointipäällikkö kehittää Leppävirran viestintää, tiedotusta ja markkinointia. Hän toimii vastuullisena asiantuntijana viestintää, markkinointia ja matkailua koskevissa prosesseissa ja työryhmissä. Etsimme määräaikaiseen työsuhteen henkilöä, jolta onnistuvat sekä viestinnän asiantuntijatehtävät, että käytännönläheiset markkinointiprojektit.

Tärkeimpinä tavoitteinamme on saada kunnan väkiluku kasvamaan ja varmistaa yritystemme osaavan työvoiman saatavuus. Tavoitteen saavuttamiseksi olemme päättäneet kertoa hyvistä asioista, joita meillä on todella paljon. Tarjoamme työtä oikeasti merkityksellisten asioiden parissa.

Kunnan kokonaisviestintää johtaa kunnansihteeri. Hakemamme ammattilainen vastaa Leppävirran kunnan viestinnän kehittämisestä, koordinoinnista ja johtaa käytännön viestinnän toteuttamista osallistuen siihen aktiivisesti myös itse. Tehtävään sisältyy myös kunta- ja matkailumarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus. Työajasta noin 30 prosenttia on matkailusihteerin tehtäviä.

Edellytämme tehtävään valittavalta kokemusta vastuullisista viestintä- tai markkinointiviestinnän tehtävistä. Arvostamme monipuolista osaamista, tehokasta ja käytännönläheistä työotetta sekä näyttöjä markkinointiviestinnän tuloksellisesta toteutuksesta. Monialainen, nykyaikaisten sähköisten viestintäkanavien hallinta on työssä välttämätöntä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakuaika 20.5.2022 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Matti Raatikainen ja kunnansihteeri Anssi Nykänen.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää myös oman palkkatoiveensa.
Viestintä- ja markkinointipäällikön työsuhde on 3 vuoden määräaikaisuus. Työsuhde voi mahdollisesti jatkua toistaiseksi voimassa olevana määräajan jälkeen.
Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa.

Lisätietoja

http://www.leppavirta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanjohtaja Matti Raatikainen
044 790 6082
matti.raatikainen@leppavirta.fi
kunnansihteeri Anssi Nykänen
044 797 5533
anssi.nykanen@leppavirta.fi

Lisätietoja

Leppävirran kunta

Leppävirta on n. 10 000 asukkaan vireä ja nykyaikainen asuin- ja yrityskunta. Se sijaitsee valtatie 5:n ja Saimaan syväväylän varressa Kuopion eteläisenä naapurina. Leppävirta tarjoaa hyvine palveluineen turvallisen ja viihtyisän elinympäristön. Leppävirran kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Savonkatu 39, 79100 Leppävirta
Leppävirran kunta - Rökfri arbetsplats Leppävirran kunta - Ansvarig sommararbetsgivare Leppävirran kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb