Viestintäasiantuntija - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Viestintäasiantuntija

Eksote etsii viestintäasiantuntijaa itsenäiseen ja laaja-alaiseen asiantuntijatyöhön. Viestintäasiantuntijan tehtävään kuuluu mediatiedotteiden kirjoittamista, valokuvaamista ja sisällöntuotantoa organisaation kaikkiin viestintäkanaviin, mukaan lukien sosiaalinen media. Olet mukana Eksoten julkaisujen toimituskunnassa.

Työskentelet osana kolmen hengen viestintätiimiä Lappeenrannassa. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta viestintätehtävistä, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Markkinointi- ja kriisiviestinnän osaaminen katsotaan eduksi. Lopulliseen tehtäväkuvaan vaikuttaa kokemuksesi ja toiveesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän isossa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä tulee avoimeksi vuorotteluvapaan takia, joten etsimme sijaisuuteen työtöntä työnhakijaa. Vuorotteluvapaan sijaisuus kestää 29.2.2020 asti.

Lisätietoja vuorotteluvapaan sijaisen ehdoista: https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Viestintäasiantuntija Heini Hyvärinen, heini.hyvarinen@eksote.fi, p. 040 127 4118 (ma 10.6.2019 alkaen)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Strategiset tukipalvelut
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.
Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan