test
Viestintäjohtaja - Porin kaupunki


Haemme viestintäjohtajaa Porin kaupungille vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaat kaupungin viestinnän johtamisesta. Tehtävä sijoittuu konsernipalveluihin ja toimit ylimmän johdon tukena. Ymmärrät viestinnän strategisen merkityksen osana toiminnan johtamista ja omaat vahvaa strategista kyvykkyyttä. Edistät kaupungin mainetyötä ja tunnistat sen merkityksen vetovoiman ja kansainvälisen tunnettuuden kasvattamisessa. Rakennat innostavaa, näkyvää viestintää yhdessä osaavan tiimisi kanssa ja kannustat kumppaneita vuoropuheluun. Hallitset kriisiviestinnän tilanteet. Sinulla on uskallusta lähteä rakentamaan uudenlaisia ratkaisuja ja pystyt toimimaan tuloshakuisesti. Johtajana olet yhteistyökykyinen, innovatiivinen ja kehittämisorientoitunut sekä ulospäinsuuntautunut toimija. Huolehdit kaupungin media- ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä vastaat viestintään liittyvien kumppanuuksien ja asiakkuuksien hallinnasta.

Viestintäjohtajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä viestinnän johtamiskokemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kokemusta suuremman organisaation viestinnän johtamisesta, kriisiviestinnästä sekä laajat yhteistyöverkostot.

Toimit viestintä- ja osallisuusyksikön päällikkönä, joka vastaa:
- konsernipalveluiden viestinnästä sekä kaupunginhallituksen ja -valtuuston tiedottamisesta
- kaupungin sisäisen ja ulkoisen viestinnän ohjaamisesta
- kaupungin yhteisökuvan kehittämisestä ja koordinoinnista
- kaupunkilaisten osallistamisen kehittämisestä
- HR-yksikön viestinnän tukemisesta

Haemme ammattilaista, joka omaa:
- näyttöjä strategisen viestinnän ohjaamisesta ja toteutuksesta
- erinomaiset mediasuhteet ja ymmärrys siitä, miten valtamediat toimivat
- näyttöjä sosiaalisen median mahdollisuuksien hyödyntämisestä
- hyvät yhteiskuntasuhteet ja luontainen halu verkostoitua lisää
- erinomaiset sosiaaliset ja tiimitaidot
- johtamiskokemusta ja johtamisvalmiuksia
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- valmiudet osallisuustyön kehittämiseen

Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksessasi.
Viestintäjohtajana pääset kaupunkiorganisaation näköalapaikalle, jossa voit laaja-alaisesti kehittää toimintaa monin eri tavoin. Tehtävässäsi voit olla osana lisäämässä Porin kaupungin elinvoimaa ja kehittämässä kaupunkilaisille hyviä ja laadukkaita palveluja.

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, joustavan etätyöskentelymahdollisuuden sekä monipuoliset mahdollisuudet kehittää osaamistasi.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen saamisesta. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen p. 044 701 1010, aino-maija.luukkonen@pori.fi
MPS-konsultti Henri Huopalahti p. 050 406 5944, henri.huopalahti@mps.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Konsernipalvelut

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä -alalla kuin alalla-. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hieta liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asiakas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Hallituskatu 12, 28100 Pori

Rekommenderade jobb