Skip to main content
test
Viestintälaitemekaanikko - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme viestintälaitemekaanikkoa Rakennuttamisen ja kunnossapidon yksikköön.

Viestintälaitemekaanikon toimenkuvaan kuuluvat mm. puhelin-, paloilmoitin-, hoitajakutsu-, henkilöturva-, äänentoisto- ja valvontakamerajärjestelmien sekä tulevaisuudessa mahdollisesti myös takaisinsoittojärjestelmien määrittely- ja ylläpitotyöt.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Aikaisempi työskentely sairaalaympäristössä katsotaan eduksi, samoin myös ymmärrys erikoissairaanhoidon eri osa-alueista.

Tarjoamme mielenkiintoista työtä sairaalaympäristössä, jossa työskentelee noin 8000 eri alojen ammattilaista. Meillä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sairaalan turvallisuustekniikan asiantuntijana. Tarjoamme perehdytyksen, jolla pääset hyvään alkuun työssäsi ja tarvittaessa saat tukea työhön muilta tekniikan osaavilta ammattilaisilta. Vakituinen työ tuo vakautta ja kunnallisen alan hyvät lomaedut sopivat työn ja muun elämän vastapainoa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Tehtävään valittavalle tullaan teettämään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat huoltoinsinööri Teemu Kiukainen, p. 02 313 1191 klo 13.00 -15.00 tai teemu.kiukainen@tyks.fi ja sähkötekniikan päällikkö Miika Taimela, p. 050 438 6148 tai miika.taimela@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus, Rakennuttaminen ja kunnossapito

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb