test
Viestintäpäällikkö (VS sote) - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushanke on osa valtakunnallista sote-uudistuksen valmistelua. Hankkeessa kehitetään perustason sosiaali- ja terveyspalveluja. Tavoitteena on sosiaali- ja terveyspalvelujen toimintamallien kehittäminen Varsinais-Suomen kunnissa ja kuntayhtymissä.

Etsimme nyt Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeelle viestintäpäällikköä koordinoimaan hankkeen avointa, saavutettavaa ja vuorovaikutteista viestintää.

Viestintäpäällikkö tukee hankkeen ja sen kehittämistoimenpiteiden toimintaa tuomalla oman asiantuntemuksensa viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen sekä työskentelyn etenemisestä viestimiseen. Viestintäpäällikkö osallistuu myös kehittämistoimenpiteiden tuotteistamiseen ja palvelumuotoiluun ja huolehtii hankkeen kokonaisuuden viestimisestä ymmärrettävällä ja saavutettavalla tavalla.

Viestintäpäällikkö työskentelee hankkeen toimijoiden ja yhteistyökumppanien kanssa verkostomaisesti ja itsenäisesti ohjautuen. Työskentelyssä erityisen tärkeää on toimia hankkeen eri toimenpiteiden toimijoiden tukena suunnitellen sopivia viestintämuotoja ja viestinnän toteuttamista. Lisäksi viestintäpäällikkö tuottaa hankkeen toiminnasta aktiivisesti sisältöjä eri viestintäkanaviin ja huolehtii muun muassa mediayhteistyöstä ja tiedottamisesta. Myös tulevan hyvinvointialueen eri organisaatioiden viestijöiden kanssa tehtävä dialogimainen yhteistyö on osa työnkuvaa.

Toivomme, että sinulla on kyky kiteyttää monimutkaisiakin asioita selkeiksi, ymmärrettäviksi viesteiksi. Tunnistat mutkikkaista kokonaisuuksista olennaisen, olet innovatiivinen ja osaat ratkaista tiedonkulun haasteita nokkelasti. Sinulla on osaamista verkostoissa toimimiseen, sekä henkilöstö- ja sidosryhmäviestintään. Arvostamme kokemustasi yhteisöviestinnästä, sisältöjen tuotannosta ja parhaassa tapauksessa lisäksi palvelumuotoilusta tai palvelujen tuotteistamisesta. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisätietoa Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeesta ja sen kehittämistoimenpiteistä voit lukea täältä: https://vssotehankkeet.fi/tulevaisuuden-sote-keskus/

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.vssote.fi
https://vssotehankkeet.fi/tulevaisuuden-sote-keskus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hankejohtaja Pia Kirjonen, puh. 040 624 1326, etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Järjestämistoiminto, HYPA, Kehittämishankkeet

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb