Viestintäsuunnittelija, ma - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme määräaikaiseen tehtävään vakituisen työntekijän sijaiseksi viestintäsuunnittelijaa palvelemaan Kpedun viestinnän tarpeita. Vuoden määräaikainen työsopimus alkaa 16.08.2021 tai sopimuksen mukaan. Viestintäsuunnittelijana työskentelet Kpedun ulkoisen ja sisäisen markkinoinnin ja viestinnän parissa osana viestinnän työtiimiä.

Arvostamme:
- soveltuvaa koulutusta
- kokemusta markkinointi- ja viestintätehtävistä
- vahvaa graafisen suunnittelun osaamista
- valokuvaustaitoa ja osaamista videotuotannosta
Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja ajokorttia.

Somessa toimiminen on sinulle tuttua ja toteutat nopealla aikataululla erilaisia sisältöjä. Hallitset hyvin Adoben ohjelmistot, erityisesti InDesignin. Olet rohkea, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.

Hae paikkaa Kuntarekryssä. Liitä hakemukseen CV ja työnäytteitä ja/tai linkki omaan www-portfolioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kpedu viestintäpalveluiden esimies Anu Haapasalo 21.6.-2.7.2021 p. 040 3596 240 ja myöhemmin sähköpostilla anu.haapasalo@kpedu.fi

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Kpedu viestintäpalveluiden esimies Anu Haapasalo 21.6.-2.7.2021 p. 040 3596 240 ja myöhemmin sähköpostilla anu.haapasalo@kpedu.fi
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Kpedu on monialainen ja toimintaansa aktiivisesti kehittävä koulutusorganisaatio, joka järjestää toisen asteen ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, valmentavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä kansanopistokoulutusta. Kpedu on myös aktiivinen alueen ja sen elinkeinojen kehittäjä, joka toimii yhteistyössä alueen kuntien, elinkeinoelämän sekä muiden koulutus- ja kehittämistoimijoiden kanssa.


Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb