Vihdin varhaiskasvatuksen sijaisrekisteri - Vihdin kunta

Vihdin varhaiskasvatukseen haetaan lyhytaikaisia sijaisia. Haemme keskitetysti työntekijöitä keikkatyöhön, haku on avoinna 24.3.-31.8.2021 välisenä aikana.

Vihtiläisissä kunnallisissa päiväkodeissa tarvitaan jatkuvasti lyhytaikaisia sijaisia keikkatyöntekijöiksi. Sijaisuudet kestävät pääsääntöisesti yhdestä päivästä yhteen viikkoon. Jokaisesta sijaisuudesta tehdään erillinen työsopimus.
Ensisijaisesti palkkaamme koulutettuja, päteviä sijaisia. Huomiomme myös opiskelijat, alan työkokemuksen omaavat sekä alalle soveltuvat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.
Sijaiseksi voi hakeutua rekisteröitymällä kuntarekryyn ja jättämällä työhakemuksen Vihdin varhaiskasvatukseen.

Otamme yhteyttä työnhakijaan kutsumalla hänet haastatteluun ennen sijaiseksi hyväksymistä. Kutsu lähetetään sähköpostilla. Ota haastatteluun mukaan kopiot työ- ja tutkintotodistuksistasi. Kun Sinut on haastateltu ja olet sopinut työnantajan kanssa keikkatyön aloittamisesta, voit saada työtarjouksia vihtiläisistä päiväkodeista tekstiviestipalvelun kautta.

Lisätietoja antaa Marika Honkaharju 050 3024693 tai marika.honkaharju@vihti.fi

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuoppanummen päiväkodin johtaja Marika Honkaharju, puh. 050 302 4693, marika.honkaharju(at)vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Varhaiskasvatus

Vihti on noin 28 500 asukkaan nopeasti kasvava kunta Helsingin seudulla. Kehitämme voimakkaasti palvelurakennettamme ja palvelutarjontaamme. Henkilöstöä on palveluksessamme noin 1 200.


Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela

Rekommenderade jobb