Skip to main content
test
Viheraluehoitaja/ylläpitoammattihenkilö - Esbo stad

Espoon viherkunnossapito etsii tulevalle kasvukaudelle määräaikaisia työntekijöitä erilaisiin tehtäviin.

Tehtävät ovat mm. viheralueiden hoitotyöt ja muut erilaiset viheralan kausityöt mm. kasvillisuus-, kiveys- ja puurakennekorjaukset.

Työtehtävät ja -pisteet sijaitsevat eri puolilla Espoota ja joissakin tehtävissä voi työkohde vaihdella kauden aikana.
Tehtävä on määräaikainen ja sen ajanjakso sovitaan kunkin henkilön kanssa erikseen. Haku on käynnissä 31.7. asti. Palkka määräytyy valittavan henkilön koulutuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Infrapalvelut / Viherkunnossapito
Työaika: 38h 15min/vko
Tehtävät ovat määräaikaisia.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys tai työkokemus

Tehtävässä edellytetään viherkunnossapidon tuntemusta tai kiveys-/puurakenteiden korjaustaitoa, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Tehtävässä edellytetään myös vähintään B-luokan ajokorttia

Arvostamme konetaitoja, tieturva- ja tulityökorttia sekä kasvinsuojelututkintoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat: vihertyöpäällikkö Paula Finér 040 6394301, vihertyöpäällikkö Samppa Laine 043 825 4411, vihertyöpäällikkö Merja Myyry 050 525 2102, vihertyöpäällikkö Eeva Turkki 0405521221, puutarhapäällikkö Sari Turkka 043 8266863, luonnonhoitoyksikön päällikkö Kati Tuura 0500 441557

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitekniikan keskus, Infrapalvelut -palvelualue, Viherkunnossapito -yksikkö

Kaupunkitekniikan keskus turvaa ja järjestää Espoon kaupunkirakenteen kehittymisen ja kunnossapidon. Tulosyksikkö vastaa yleisten alueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta, maanmittaus- ja kartastotoimen sekä geotekniikan palveluista sekä tehtäväalueeseen kuuluvista lakisääteisistä viranomaistehtävistä.

Viherkunnossapitoon kuuluvat neljä alueiden kunnossapidosta vastaavaa yksikköä sekä luonnonhoito ja kaupunginpuutarha, joiden palveluksessa on yhteensä noin 100 ammattilaista.


Osoite: Teirinsyrjä 4, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb