test
Viherrakentaja, Kaupunkitekniikan keskus - Esbo stad

Haluatko olla mukana luomassa viihtyisää ja kestävää kaupunkiympäristöä?
Ammattitaidolla rakennetut puistot ja viheralueet ilostuttavat kaupunkilaisia pitkään. Haemme ahkeria ja itsenäiseen työhön kykeneviä työntekijöitä koko viherrakentamiskaudeksi, jotka viihtyvät säässä kuin säässä.
Tehtävänkuvaan kuuluu puistojen ja katuviheralueiden rakentaminen.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, viherrakentaminen
Työaika: 38 h 45 min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikoulu- tai ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään vähintään B-luokan ajokorttia sekä kokemusta viherrakentamistöistä tai kirvesmiehen töistä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä monipuolisia rakentamistaitoja. Viher- tai rakentamisalankoulutus katsotaan eduksi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/puisto-seka-ulkoilu-ja-liikunta-alueiden-rakentaminen

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vihertyöpäälliköt Tiina Kanniainen, p. 046 877 2496 ja Sami Hämäläinen, p. 050 381 2419

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala, Kaupunkitekniikan keskus, Investoinnit, Rakentaminen -yksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kaupunginpuutarha, Vantinpuisto 11, 02780 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb