test
Vihertyöntekijä - Alavuden kaupunki

Puistotoimen tehtävänä on julkisten viheralueiden suunnittelu, leikkipaikkojen rakentaminen ja ylläpito, kaupungin omistamien kiinteistöjen ja vuokratalojen piha-alueiden viherhoito, taajama- ja talousmetsien hoito, uimarantojen kunnossapito sekä neuvonta viherasioissa ja palvelujen tuottaminen kaupungin muille toimintayksiköille.

Hakijalta odotamme osaamista viherrakentamisesta. Lisäksi tehtävän hoitaminen vaatii ABC-ajokorttia, pienkoneiden huolto -ja käyttökokemusta, oman auton käyttömahdollisuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.
Tietoteknisistä taidoista on hyötyä, jotta toimeksiannoista sopiminen ja raportoiminen sujuu sähköisissä kanavissamme.
Sinulta onnistuu niin itsenäinen työ kuin työparin ja tiimin kanssa yhdessä toimiminenkin. Haluat myös jakaa ammatillista osaamistasi muiden tekijöiden kanssa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työkentän sekä kokeneiden viherammattilaisten tiimin tuen. Alavuden kaupunkistrategian mukaisesti olemme nostamassa viheralueita entiseen kukoistukseensa ja rakennamme monimuotoista viherkaupunkia hyvällä sykkeellä. Haluamme olla mukana viheralueiden kunnossapidon kehityksessä ja kannustammekin työntekijöitämme innovatiiviseen ajatteluun ja uuden oppimiseen.

Lisätietoja

http://www.alavus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Viheraluemestari Sanna Karhu
puh. 0400 668106
sanna.karhu@alavus.fi

Lisätietoja

Alavuden kaupunki, Tekniset palvelut
Osoite: Taitotie 1, 63300 Alavus

Rekommenderade jobb