Skip to main content
test
Viittomakielentaitoinen päivähoitoavustaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Turun kaupungin erityisvarhaiskasvatuksessa on avoinna vakituinen, viittomakielen taitoisen lapsen henkilökohtaisen päivähoitoavustajan tehtävä. Kaudella 22-23 tehtävä on Munterinkatu 3 päiväkodissa ajalla 1.8.2022-30.6.2023. Jatkossa toimipaikka saattaa vaihtua tuen tarpeisten lasten tarpeiden mukaan.

Munterinkadun päiväkoti on Turun Runosmäessä, kahden toimipisteen (Munterinkatu 3 ja Piiparinpolku 18) kokonaisuus, lyhyen välimatkan päässä toisistaan. Hyödynnämme toiminnassamme laajasti lähialueen monimuotoista ja rikasta oppimisympäristöä (mm. metsä, pururata, liikuntahalli, kentät, leikkipuistot, kirjasto).

Arvostamme erityisesti positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua sitoutua tehtävään.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto, soveltuva ammatti- tai erikoisammattitutkinto taikka muu soveltuva koulutus.

Lisäksi edellytetään viittomakielen taito.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Kelpoisten hakijoiden lisäksi huomioimme määräaikaiseen sijaisuuteen myös ei-kelpoiset hakijat.

Lisätietoja

http://turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. päiväkodinjohtaja Julia Kerola p. 050 396 7158 julia.kerola@edu.turku.fi ja päiväkodinjohtaja Anne Lehto p. 050 303 5990 anne.lehto@edu.turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Munterinkadun päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Munterinkatu 3a, 20360 Turku

Rekommenderade jobb