test
Vikariat inom städ- och matservice - Karleby stad

Vi söker kunniga och serviceinriktade vikarier för vår städ- och kökspersonal för olika långa anställningar.

Du kan vara en lämplig sökande om du har påbörjat eller slutfört studier inom området eller redan har arbetserfarenhet inom yrket och om du är duktig och företagsam och intresserad av att ta dig an vikariat hos oss.

Genom den här annonsen kan du lämna in en ansökan om korta vikariat inom Karleby stads städ- och matservice. Det finns många olika arbetsplatser att välja mellan: bl.a. skolor, daghem, servicehus och ämbetsverk.

Vi behöver både hel- och deltidsvikarier. Uppgifterna består av alla köksarbeten, städarbeten som varierar från kontorsstädning till krävande rengöring i vårdlokaler eller en kombination av köks- och städarbeten.

För arbete inom matservice krävs hygienpass och gärna en examen eller arbetserfarenhet inom området.

För arbete inom städservice krävs yrkesexamen för lokalvårdare eller annan utbildning eller arbetserfarenhet inom området.

Vi kontaktar sökande för att komma överens om en eventuell intervjutid. Alla de som anses lämpliga upptas i vårt rekryteringssystem som godkända vikariatsökande. Vi meddelar om lediga vikariat via sms som de sökande bör svara på för att meddela att de tar emot vikariatet.

Läs mer

https://www.kokkola.fi/sv/boende-och-miljo/offentliga-byggnader/stad-och-matservice/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Serviceförmän
Matservice: maija.vasalampi@kokkola.fi, hanna.herlevi@kokkola.fi
Landskapets städ- och matservice: simo.jurmu@kokkola.fi
Städservice: merja.kansakangas@kokkola.fi, mirva.suomela@kokkola.fi, noora.huotari@kokkola.fi, eeva.kupila@kokkola.fi

Lär dig mer om oss

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Mellersta Österbottens landskapscentrum Karleby är en tvåspråkig stad som växer och utvecklas. Karleby erbjuder sina invånare ett brett urval av boendealternativ, mångsidiga och goda bastjänster och utmärkta möjligheter till fritidsaktiviteter. Till stadens styrkor hör ett högklassigt utbildningsutbud och ett balanserat näringsliv.


Adress: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Karleby stad - Rökfri arbetsplats Karleby stad - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb