test
Vikariat som ÄLDREOMSORGSLEDARE, Pargas/Houtskär - Pargas stad

Pargas stad ledigförklarar på följande tjänst inom social- och hälsovården:

ÄLDREOMSORGSLEDARE till äldreomsorgen i Pargas, Houtskär kommunområde. Anställningen är ett vikariat.

Vi söker en vikarie för vår äldreomsorgsledare till Houtskärs kommunområde i Pargas för tiden 3.2.2022 - 13.12.2022. I uppgifterna ingår kundservice, förmansarbete, utvecklingsarbete och administrativa uppgifter. Som äldreomsorgsledare ansvarar du för det effektiverade boendet Fridhem, samt för hemvården på Houtskär. Du kommer att vara en del i äldreomsorgsteamet i Pargas som består av sakkunniga och förmän inom hela kommunområdet. Du samarbetar också tätt med ditt eget team på Houtskär och med andra samarbetspartner och sakkunniga inom äldreomsorgen. Kunden och kvaliteten på vården och omsorgen är allra viktigast för oss. Vi arbetar aktivt för en bra gemenskap på arbetsplatsen.

Vi förväntar oss att arbetet med äldre ligger dig varmt om hjärtat. Du arbetar på ett flexibelt och kundorienterat sätt och har en god samarbetsförmåga. Du kommunicerar naturligt på både svenska och finska. Som förman är du uppmuntrande och motiverande och du är även beredd att delta i det konkreta vård och omsorgsarbetet.

Behörighetsvillkor: lämplig examen inom social- eller hälsovården samt goda skriftliga och muntliga kunskaper i båda inhemska språken.

Den valda ska ha ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Vi erbjuder dig ett mångsidigt och meningsfullt arbete inom en verksamhet som är under snabb utveckling, förmannens stöd, samt trevliga kolleger.
Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen att lämna in din ansökan! Kanske just du är vår nya teammedlem!

Läs mer

https://www.pargas.fi/fridhem

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Närmare information äldreomsorgschef Ulrika S Lundberg, tfn 050 596 2614 eller ulrika.s.lundberg@pargas.fi.
Ansökan skall i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 396765. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även inlämnas till social- och hälsovårdsavdelningen, Pargas stad, Strandvägen 28,21600 Pargas eller socialcentralen@pargas.fi senast 31.12.2021 kl. 12.00.

Lär dig mer om oss

Pargas stad, Social- och hälsovård, Äldreomsorg

Pargas stad är en unik skärgårdsstad med ca 15 500 invånare i Skärgårdshavets västra del. Ändå ligger stadens centrum nära de stora städerna, avståndet till Åbo är 23 km, till Helsingfors 173 km och till Tammerfors 180 km. Pargas är en tvåspråkig ort med svenska som majoritetsspråk och omfattar 5 545 km2, varav 80 % är vatten. Pargas stad har flest invånare som bor i skärgården i Finland och är också en stad med flest fritidsboende i Finland (8 000 stugor). Pargas stad är en av de största arbetsgivarna på Åboland och har en personal bestående av tjänsteinnehavare och arbetstagare som sköter den kommunala serviceproduktionen och den dagliga förvaltningen. Antalet anställda uppgår till ca 1 000. Information om stadens lediga arbetsplatser finns på stadens webbsidor, Kuntarekry.fi och i lokaltidningarna (Åbo Underrättelser och Turun Sanomat) och dessutom på arbets- och näringslivsministeriets webbsidor, www.mol.fi, och hos arbetskraftsbyrån.


Adress: Ängesvägen 3, 21760 Houtskari

Rekommenderade jobb