test

Vikariat som avdelningssekreterare/ordbehandlare samt övriga kontorsuppgifter

Ansök senast  31.12.2024 23:59

Söker du jobb på kontoret? Kom till Varha som vikarie! Kontorsuppgifterna är intressanta och mångsidiga uppgifter inom allmän förvaltning, ekonomiförvaltning, upphandling eller löneräkning i Varha.

Den utbildning som lämpar sig bäst för kontorsuppgifter är tradenom- eller merkonomexamen. I kontorsuppgifter är tidigare arbetserfarenhet av motsvarande uppgifter till fördel.

Avdelningssekreterare arbetar på polikliniker samt på bädd- och behandlingsavdelningar. Arbetet är huvudsakligen kontorsarbete. Uppgifterna varierar från arbetsenhet till arbetsenhet Ofta innehåller arbetet också att skriva dikteringar. Textbehandlarna har som huvuduppgift att renskriva dikterade texter.

Den bästa beredskapen för uppgiften som avdelningssekreterare får man av yrkesexamen som sekreterare inom social- och hälsovården och/eller erfarenhet av motsvarande uppgifter. Textbehandlaren måste ha en god ordbehandlingshastighet.

Vikariat av olika längd är ett utmärkt sätt att bekanta sig med Varhas mångsidiga arbetsmöjligheter.

Våra verksamhetsställen finns i alla Egentliga Finlands kommuner. På ansökningsblanketten frågar man på vilken ort du vill arbeta och om du har särskilda önskemål om vilka enheter du vill arbeta i.
Kom med och bli en del av välfärdsaktörer!

Lämna in din öppna ansökan via länken “Lämna in en vikarieansökan”. Din ansökan sparas i vår vikariebank. Kom ihåg att hålla din ansökan uppdaterad. Vi kontaktar dig om vi har ett lämpligt vikariat för dig.

Vi efterföljer kraven om vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar för anställda som arbetar i klient- och patientutrymmen vid verksamhetsenheter inom socialvården och hälso- och sjukvården. I vissa uppdrag krävs att den som väljs för uppgiften lämnar in straffregister om sig själv som avses i lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Se även öppna ansökningar för andra yrkesgrupper - rekryteringarna finns här: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Där hittar du också en allmän öppen ansökning om en yrkesgrupp som du är intresserad av inte har någon egen anmälan.


Läs mer

https://www.varha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

rekrytointi@varha.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag. Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats. Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt. Läs om arbetsgivare