Vikariat som munhygienist - Vasa stad

Social- och hälsosektorn i Vasa stad söker en munhygienist för tiden 7.1.-31.12.2021.

Tandvården i Vasa stad har åtta verksamhetsenheter, som är placerade runtom i staden. Det finns 11 stycken munhygienistvakanser. Vi erbjuder intressant och mångsidigt arbete inom tandvårdsenheten i en trevlig arbetsgemenskap.

Munhygienistens arbetsbeskrivning inkluderar bl.a. hälsokontroller, vård av vävnaderna i tandfästet samt hälsorådgivning.

Behörighetsvillkoret är examen som legitimerad munhygienist eller tandskötare enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994).

Vi uppskattar en positiv och uppbyggande inställning, samarbetsförmåga, flexibilitet och utvecklingspositivitet.

Munhygienist Hanna som jobbar inom tandvården, berättar mera om sit arbete och om sina fantastiska arbetskamrater här: https://www.vaasa.fi/sv/utbildning-och-arbete/arbetsmojligheter/vasa-stads-lediga-arbetsplatser/karriarberattelser/arbeterna-beratter/

Den uppgiftsbaserade lönen är 2444,12 € / mån.
Prövotid är sex månader.

Den som valts till uppgiften ska innan arbetet börjar visa upp ett vaccinationsintyg.

De som kallats till intervju tar med sig examensbetyg och arbetsintyg i original.

Läs mer

http://www.vasa.fi

Mer om arbetsgivaren

Avdelningsskötare Päivi Meriruoho tfn. 06 325 3030

Social- och hälsosektorn / tandvården
Adress: Vasa, 65100 Vaasa

Närmaste 2000 experter inom social- och hälsobranschen ger stöd i invånarnas vardag från de första stunderna i livet till en god ålderdom. Våra yrkesmänniskor arbetar med Vasabornas hälsa, sociala välbefinnande och trygghet. Då du går till hälsostationen, tandläkaren, behöver stöd med livshanteringen eller exempelvis fysioterapi tar våra experter emot dig. Stöd erbjuds även på hemadressen i form av bland annat hemvård och serviceboende.