Skip to main content
test
Vikarie på huvudiblioteket i Närpes - Närpes stad

Ett vikariat med arbetstid 100% på Stadsbiblioteket i Närpes lediganslås med start 22.8.22 eller enligt överenskommelse. Slutdatum för vikariatet är 31.5.23, med eventuell möjlighet till förlängning.

Till vårt trevliga gäng söker vi dig som tycker om att arbeta med människor, har god samarbetsförmåga och servicekänsla och kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Behörighetskrav är lämplig yrkesexamen eller högskoleexamen.
Till de centralaste arbetsuppgifterna hör att delta i utåtriktad verksamhet, samarbeta med daghem och skolor samt att hålla bl.a. bokprat och sagostunder inför grupper. Körkort och bil behövs i arbetet. Grundläggande IT-kunskaper är nödvändiga.

Arbetet innehåller även kundservice vid lånedisken, schemalagt kvällsarbete, turer som medhjälpare i bokbussen samt övriga till biblioteksyrket hörande uppgifter.

Att vara flexibel samt inneha litteraturkännedom är en förutsättning. Tidigare erfarenhet inom biblioteksbranschen värdesätts.

Språkkraven är utmärkt förmåga att i tal och skrift använda svenska och god förmåga att tala finska. Lön enligt AKTA. Vi tillämpar en prövotid på 3 månader. Den som väljs ska visa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan arbetet inleds.

En fritt formulerad arbetsansökan samt CV och övriga intyg över utbildning och arbetserfarenhet lämnas in via www.kuntarekry.fi senast 31.7.22 kl. 21:00.

Har du frågor? Tveka inte att ta kontakt!

Läs mer

http://www.narpes.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

27.6-17.7.22
bibliotekarie Mia Nordström
tel. 040-1600634, e-post mia.nordstrom@narpes.fi
18.7-31.7.22
biblioteksdirektör Magdalena Udd
tel. 040-1600667, e-post magdalena.udd@narpes.fi

Lär dig mer om oss

Närpes stad, Bildningsavdelningen, Bibliotek

Närpes stad är med sina ca 850 anställda den största arbetsgivaren i Sydösterbotten. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket svenska.

I trädgårdsstaden Närpes kombineras vacker och havsnära natur med god service och ett rikt näringsliv. Företagsamheten betecknas som en livsstil. Det finns entusiasm och en stark tro på Närpes framtida livskraft. Närpes stad är öppen och mottaglig - kom och trivs med oss!


Adress: Kyrkvägen 2, 64200 Närpes

Rekommenderade jobb