Vikarier till äldreomsorgen - Ingå kommun

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Äldreomsorgen i Ingå kommun söker

NÄRVÅRDARE OCH SJUKSKÖTARE FÖR SOMMARVIKARIAT OCH SOM INHOPPARE

till vikariat av varierande längd. Via kortare vikariat finns goda möjligheter att även anställas till längre vikariat.

Du kan utföra inhopp som närvårdare och sjukvårdare inom hemvården, dagverksamheten, enheten för intervallvård och i det resursförstärkta serviceboendet.

Vi förutsätter att inhopparna har lämplig utbildning eller studier inom branschen, förmåga att kommunicera på de båda inhemska språken samt en flexibel och rask inställning.

Vi erbjuder en ansvarsfull och givande uppgift i en livskraftig kommun. Du får arbeta i ett trevligt och nytänkande team med förmannens stöd i arbetet.

Ingå kommun är en rökfri arbetsgivare.

Är du intresserad av ett vikariat hos oss? Skicka in din ansökan via Kuntarekry (www.kuntarekry.fi)

Vi läser ansökningar regelbundet och tar kontakt för att komma överens om tid för en intervju. I samband med intervjun granskar vi din identitet, examens- och arbetsintyg i originalform samt andra eventuella intyg.

Mer om arbetsgivaren

Närmare uppgifter om inhopp ger:
Vårdenhetschef Isabella Sjöberg, isabella.sjoberg(at)inga.fi, 050 314 8840 (resursförstärkt serviceboende)
Vårdenhetschef Camilla Biström, camilla.bistrom(at)inga.fi, 050 314 8830 (hemvård, dagverksamhet, intervallvård)

Inkoon kunta
Adress: Hemstigen 7, 10210 Inkoo

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.