Vikariera på daghem - Sibbo kommun

Tjänster för småbarnspedagogik i Sibbo kommun söker vikarier. Vi kan erbjuda vikariat av varierande längd i både svenska och finska daghem och förskolor i Sibbo.

Vill du vara med och utveckla småbarnspedagogiken i en varmhjärtad och omtänksam kommun? Utvecklingsarbetet inom småbarnspedagogiken i Sibbo är smidigt, långsiktigt och övergripande, och vår verksamhetskultur inspirerar barnen till lek och rörelse. Närheten till naturen och tvåspråkigheten är våra styrkor. Vi satsar på personalens och ledningens kunnande samt på välbefinnande och ett arbetssätt som beaktar barnets bästa.

I första hand söker vi barnskötare och daghemsassistenter, men det kan finnas även kortjobb vikariat som lärare inom småbarnspedagogik. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor. När du jobbar som vikarie kan du själv bestämma vilka daghem och förskolor du vill jobba i. Vi använder en tillgänglighetskalender i vilken du kan själv fastställa de dagar du är tillgänglig för arbete.

Vi hoppas att du bekantar dig med småbarnspedagogik i Sibbo på förhand. Du hittar bra information från våra egna internetsidor eller småbarnspedagogikens egna Facebook-sidor.

Om du har tidigare erfarenhet av arbete bland barn och unga eller utbildning på branschen är det en fördel, men hos oss får du också en möjlighet att samla arbetserfarenhet. Vi förutsätter att vikarierna inom småbarnspedagogiken har fyllt 18 år. Vi begär även ett giltigt straffregisterutdrag enligt lagen (504/2002).

Fyll i din ansökan för vikariat via den länk som öppnas via annonsen eller på adressen https://www.sipoo.fi/sv/tjanst/lediga-arbetsplatser-och-rekrytering/. Ifall du inte tidigare har loggat in dig på webbplatsen Kommunrekry.fi, ber systemet att du registrerar dig. Efter det kan du logga in och fylla i ansökan.

Vi intervjuar vikarier enligt behov. Efter intervjun har du en möjlighet att ta emot jobberbjudanden antingen per textmeddelande eller via Kommunrekrys vikariekalender.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/smabarnspedagogik-och-forskoleundervisning/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsinformation ger rekryteringssekreterare Päivi Rikkola 040 687 3049 paivi.rikkola(at)sibbo.fi.

Sibbo kommun, Tjänster för småbarnspedagogik
Adress: Klockarbackavägen 2, 04130 Sipoo

Sibbo är en tvåspråkig och smidig kommun med över 20 000 invånare. Kommunen ligger strax utanför huvudstadsregionen. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen.

Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs