Virikeohjaaja - Lieksan kaupunki

Virikeohjaaja

Virikeohjaajan tehtävät Keskuskoulun alakoulussa määräajaksi 6.8.2019 - 30.5.2020. Virikeohjaaja työskentelee Keskuskoulun alakoulun perusluokkien eriyttävässä opetuksessa. Tehtävään kuuluu iltapäiväkerhon ohjaajan tehtävät. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuus KVTES:n mukaan

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Lisätietoja antaa aluerehtori Matti Päiväpuro p. 04010 44211.
Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki, PL 41, 81701 Lieksa. Hakuaika päättyy 25.6..2019 klo 15.00.

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Perusopetus
Osoite: Koulukatu 16, 81700 Lieksa

Lieksa on noin 11.500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.
Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 460 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.
Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!
Lieksa – Energinen ja rohkea menestyjä!

Tutustu työnantajaan