Skip to main content
test
Vuorovaikutussuunnittelija - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin kaupunkiympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Haemme nyt VUOROVAIKUTUSSUUNNITTELIJAA vakinaiseen tehtävään. Tehtävä sijoittuu kaavoitusyksikköön.

Tehtäviisi kuuluu vuorovaikutuksen käytäntöjen ja työkalujen aktiivinen kehittäminen sekä erilaisten hankkeiden vuorovaikutuksen suunnittelu ja toteuttaminen. Keskeisimpiä hankkeita ovat mm. liikennejärjestelmäsuunnitelmat, yleiskaavat, yritysalueiden asemakaavat sekä muut kaupunkistrategiaa toteuttavat kaavat ja kaupunkikehittämishankkeet.

Vuorovaikutussuunnittelijana vastuullasi on sähköisten vuorovaikutustyökalujen (mm. kyselytyökalut) osaaminen ja kehittäminen, internet-sivustojen ylläpitäminen ja some-muotojen osaaminen, poikkihallinnollisten asioiden hoitaminen sekä ulkopuolista rahoitusta saavien hankkeiden koordinaatiotehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/271/2023. Hakemukset on toimitettava 8.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/paatoksenteko-ja-hallinto/kaupunkiymparistopalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat asemakaavapäällikkö Kari Nykänen, p. 040 663 7760 ja asemakaava-arkkitehti Sisko Repola, p. 044 703 0530.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Kaupunkiympäristöpalvelut, Kaavoitus

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Rekommenderade jobb