Vuorovastaava - Turun Seudun Kiinteistöpalvelu Oy

Vuorovastaava

Oletko sinä etsimämme vuorovastaava määräaikaiseksi Paimioon, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota itse haluat syödä ja vastaamaan tuotantomme kehityksestä kotimaisen ruokapalvelun eteen.

Valmistamme tuotantokeittiössämme keskimäärin 1700 ateriaa päivässä aikuisille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita.

Hallitset tuotantokeittiön valmistusmetodit sekä hallinnolliset asiat.
Aurinkoisuudellasi nostatat tiimihenkeä, olet organisointikykyinen, tarkka sekä kannustava vuorovastaava. Viihdyt hektisessä työssä ja pidät vaihtelevista tilanteista.
Yhdessä loistavien työntekijöiden kanssa luot positiivisen ja turvallisen ilmapiirin, jolloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa sekä Ms Officen ohjelmien sujuvaa käyttötaitoa. Aiempi kokemus tuotannonohjausjärjestelmä Aromin käytöstä katsotaan eduksi.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen ja tule meidän joukkoomme.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Lisätietoja antaa palveluesimies Saila Myöhänen sähköpostitse saila.myohanen@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 21520 Naskarla

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan