Webbkommunikatör - Korsholms kommun

Har du ett skarpt öga för kommunikation? Då har vi ett utmärkt jobb för dig.
Korsholms kommun söker en vikarie för webbkommunikatören fram till 31.7.2022.

Korsholms kommuns förvaltningsavdelning lediganslår ett heltidsvikariat som

WEBBKOMMUNIKATÖR

Webbkommunikatörens viktigaste arbetsuppgifter är att arbeta med kommunens interna och externa kommunikation, förvalta och utveckla kommunens digitala kommunikationskanaler (främst sociala medier) samt arbeta med kommunens mediabild och image.

Webbkommunikatören fungerar som navet mellan kommunens förvaltning, personalen och kommuninvånarna. Du både planerar, producerar och verkställer kommunikationen i samråd med kanslichefen och förvaltningsdirektören. Du fungerar som en drivande kraft i kommunens kommunikationsteam, där organisationens framtida kommunikation utvecklas.

Vi söker dig som har en högre högskoleexamen och minst ett års arbetserfarenhet som kommunikatör, journalist eller på annat sätt jämförbar erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska och finska samt nöjaktiga kunskaper i engelska. Du besitter goda kunskaper i sociala medier samt har erfarenhet av användningen av dessa utöver de privata. Vi förutsätter att du är beredd att jobba flexibelt, eftersom kommunikation ibland kan innebära kvälls- och helgarbete.

Erfarenhet av marknadsföring via sociala medier, kunskaper inom fotografering och grafisk framställning samt förvaltningskunnande räknas som meriter. Som webbkommunikatör ska du även besitta en mycket god kommunikations- och diskussionsförmåga.

Anställning i arbetsavtalsförhållande. Inleds 1.9.2021, eller enligt överenskommelse.
Anställningsvillkor enligt AKTA. Prövotid en månad.

Ansökan jämte CV lämnas in via Kuntarekry, alla ansökningar ska vara kommunen tillhanda senast 2.8.2021 kl. 16.

Korsholms kommun är en tvåspråkig kommun som erbjuder ansvarsfulla, mångsidiga och utmanande arbetsuppgifter. Hos oss kan du även jobba delvis på distans!

Läs mer

http://www.korsholm.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Kanslichef Tony Hellman
050 696 35
tony.hellman@korsholm.fi.

Lär dig mer om oss

Korsholms kommun, Koncernförvaltning, Förvaltningsavdelningen

Korsholms kommun är en tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 19 400 invånare. Vårt strategiska mål är att vara växande och viljestark. I Korsholm är invånarna i centrum. Vår välfärd bygger på delaktiga och engagerade Korsholmare. Korsholms kommun erbjuder service av hög kvalitet, mångsidiga och unika boendemiljöer, ett rikt socialt kapital och välmående företag. I Korsholm är det nära överallt: till naturen, till servicen, till arbetsplatsen och ut i världen. Korsholms kommun har ca 1600 anställda inom olika sektorer. Välkommen med din ansökan till oss!


Adress: Centrumvägen 4, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb