Skip to main content
test
YEK - Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä

PoSassa on haettava 1 määräaikainen YEK -koulutusvirka 22.12.2022 klo 15.00 mennessä

Tervetuloa iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme ! Medisiinariliitto valitsi Kankaanpään TK:n vuoden työpaikaksi 2021. Lääkäritilanteemme on nyt hyvä, vihdoin näen "valoa tunnelin päässä", mutta vielä yksi YEK mahtuu joukkoomme alkuvuonna.

Kankaanpää sijaitsee 100 km Tampereelta ja 180 km Turusta.

Meillä on joustava työaika. Työaika on 38,25 tuntia viikossa ja voit tehdä sen myös neljänä päivänä, jos teet pidempää päivää tai klassisesti viisi päivää viikossa. Voit työskennellä myös osa-aikaisesti lukuun ottamatta osastopalvelujaksoa, jolloin viisipäiväinen viikko on luontevin. Vuoroviikoin töissä ja vapaalla on myös mahdollista järjestää. Osittainen etätyö on mahdollista.

Työnkuva pyritään tekemään monipuoliseksi, jotta saat kokemusta eri alueilta.

Olemme panostaneet senioritukeen. Kerran viikossa on tunnin pituinen ohjaajalääkärin vetämä tutortunti. Lisäksi tutorpuhelin on käytössä. Jokainen kollega auttaa mielellään. Talossa on arkisin klo 8-20 aina joku muu lääkäri, useimmiten monta. Ensimmäinen työpäivä on kokonaan perehdytystä. Perehdytyspäivänä käydään läpi kaikki osa-alueet, myös Lifecare-tietojärjestelmän käyttö ja saat varmasti kattavan perehdytyksen. Työtahti on mielekäs. Tiimityöskentely on alkanut.

Koulutukseen on panostettu. Torstaisin on lääkärikoulutukset tunti viikossa ja yleensä noin kerran kuussa on talon ulkopuolinen puolen päivän koulutus. Röntgenmeetingit ja psykiatrian meetingit ovat kerran kuussa. Kuvantamis- ja laboratoriopalvelut ostamme SataDiagilta, meillä on radiologi paikalla 2-3 päivänä viikossa. Poliklinikalla on ultraäänilaite, jota voi ottaa huoneeseensa tarvittaessa, jos on kiinnostunut ultraäänitutkimuksista. Röntgenlääkäri mielellään opastaa ultraäänen käytössä. Voit opetella toimenpiteitä ultraääniohjauksessa.

Satasairaalan kirurgian ja sisätautien aamumeetingit videoidaan meille viikoittain. YEK-vaihetta suorittavat lääkärit pääsevät tarpeen mukaan myös talon ulkopuolisiin koulutuksiin.

Talossa on paljon erikoislääkäripalveluita. Gastrokirurgi tekee skopioita, geriatrin konsultaatiot kerran viikossa ja urologi kerran-kaksi kuukaudessa. Lastenlääkärikäynnit 1-2 krt/2kk. Sairaanhoitopiirin psykiatri työskentelee samassa talossa ja pidämme hänen kanssaan säännöllisiä konsultaatiomeetingejä, samoin päihdelääkärit. Ylilääkäri on sisätauti-, ensihoito- ja päivystyslääkäri. V. 2022 alusta kiirevastaanotto uudelleen ulkoistettiin; palveluntuottajan kanssa sopimalla on mahdollista tehdä kiirevastaanottoa. Saneeratut päivystystilat ovat toimivat. Kiirevastaanoton triagea on kehitetty. Vuodeosasto on muutettu akuuttihoito -osastoksi ja toiminta siellä on erittäin monipuolista. Osastotyöhön saa ohjausta, geriatri käy osastolla konsultoimassa kerran viikossa. Erikoistutkimuksina saa yöpolygrafiaa, ekg- ja verenpaineen vuorokausimittausta. Shp:sta voidaan ostaa sydämen uä-tutkimusta, ENMG ja kliinistä rasituskoetta tms. KLF/KNF-tutkimuksia. Satasairaala Porissa on n. 50min matkan päässä.

Jos paikka kiinnostaa Sinua, laita sähköpostia tai soita: margit.seppala@eposa.fi tai puh. 044 5773200, lisätietoja www.eposa.fi/tule meille töihin.

YEK-jakson tekijöitä voidaan otta vielä 1 alkuvuonna -23:

Lupaan sinulle:
Oman tutorlääkärin ja viikoittaiset tutortunnit ja apua löytyy aina viereisestä huoneesta.
Kattavan ja kokemuksen huomioon ottavan perehdytyksen.
Vastaanottoaikasi mitoitetaan toiveidesi mukaisesti 20-60 min ja räätälöidään sinulle omanlainen työnkuva, työtahti on mielekäs.
Hyvät viikoittaiset koulutukset.
Etätyön ja osa-aikatyön mahdollisuuden, sovitetaan työaikasi omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi: 80 %, esim. maanantai tai perjantai vapaata ja saat pidennetyn viikonloppuvapaan.
Kilpailukykyisen palkan: 7680 €+tp-palkkiot
Mahdollisuuden työskennellä sairaalan akuuttiosaston osastonlääkärinä.
Autan edullisen asunnon hankkimisessa .

Lupaan myös Hyvän Ilmapiirin ! Medisiinariliitto valitsi PoSan vuoden TK:ksi 2021.

Tervetuloa iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme ! Suuntaamme uuteen ja kehitämme terveyskeskustamme kohti uutta sote-keskusta. Kuljemme kohti hyvinvointialuetta. Tule auttamaan meitä tulevaan 14-7 pv hoitotakuuseen pääsemisessä. Tule meille, lupaan, että viihdyt ! PoSa päättyy 31.12.22, jatkossa toimimme HVA:n pohjoisena alueena.

Kankaanpää 24.11.22 ylilääkäri Margit Seppälä

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Margit Seppälä, ylilääkäri, puh. 044 5773200, margit.seppala@eposa.fi

Lisätietoja

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

5 kunnan kuntayhtymä Pohjois-Satakunnassa, pääterveysasema Kankaanpäässä.


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää, 38700 Kankaanpää

Rekommenderade jobb