Yhdistelmätyöntekijä - Kempeleen kunta

Yhdistelmätyöntekijä

Hakuaikaa jatketaan edelleen 11.8.2019 klo 15:00 saakka. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan haussa.

Kempeleen kunnassa on haettavana yhdistelmätyöntekijän työsuhde. Tehtävä koostuu ateria- ja puhdistuspalveluiden yhdistelmätyöstä, tehtävään sisältyy sekä ateriapuolen että puhdistuspuolen tehtäviä.

Yhdistelmätyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto, catering alan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus ja hygieniapassi.

Arvostamme ateria- ja puhdistuspalveluosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, huolellista työskentelyotetta, joustavuutta ja kykyä tehdä työtä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Arvostamme lisäksi työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työtä tehdään aamu-ja iltavuorossa maanantain ja sunnuntain välillä. Työ suoritetaan kunnan eri toimipisteissä.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee toimittaa selvitys terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsopimuksen allekirjoitusta. tiedoksisaamisesta.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 11.8.2019 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö Sami Tuohimaa p. 050 3430397, sami.tuohimaa@kempele.fi

Kempeleen kunta
Osoite: Kempele

Kempele on reilun 18 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

Tutustu työnantajaan