Yhdistelmätyöntekijä ( keittiö/puhdistus) - Vihdin kunta

Yhdistelmätyöntekijä ( keittiö/puhdistus)

Vihdin kunnan Ateria ja Puhdistus hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.19 alkaen tai sopimuksen mukaan yhdistelmätyöntekijää ateria- ja siivouspalvelun ammattitehtäviin. Henkilön tehtävä on toimia sijaisena eri kohteissa.
Henkilöltä edellytetään joustavuutta, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.
Työntekijöiltä edellytetään cateringalan tai laitoshuoltajan tutkintoa tai monipuolista kokemusta ed. m. tehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työ edellyttää oman auton käyttöä, koska työkohteet sijaitsevat eri puolilla Vihdin kuntaa.
Hakemukset pyydetään toimittamaan 28.7 klo 21:00 mennessä sähköisellä hakulomakkeelle Kuntarekry.fi.
Täytä sähköinen hakemus tällä sivulla kirjautumalla "hae työpaikkaa" kohdasta.
Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua rekisteröitymään ensin jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Lisätietoja ruokapalvelutyönjohtaja Niina Reunanen gsm 050- 467 1909, s-posti: etunimi.sukunimi@vihti.fi tai 22.7.2019-28.7.20149 Tuija Wickström 050549 2021

Ruoka- ja siivouspalvelu
Osoite: Vihti

Vihdin kunnassa on työntekijöitä lähes 1200. Tarjoamme töitä eri alojen ammattilaisille konsernipalveluissa, elinvoimapalveluissa, infra- ja tukipalveluissa sekä sivistyspalveluissa. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä.

Tutustu työnantajaan