Insinööri - tule Lietoon!

Liedon kunnan tekniset palvelut hakee yhdyskuntainsinööriä vakituiseen toimeen. Yhdyskuntainsinööri työskentelee infrapalvelujen tiimissä yhdessä infrapalvelupäällikön ja kunnossapitoinsinöörin kanssa.

Yhdyskuntainsinööri vastaa katujen, teiden ja kevyen liikenteen väylien kunnossapidon suunnittelusta, uusien infrahankkeiden suunnitteluttamisesta, kilpailuttamisesta ja valvonnasta.

Hulevesiverkoston kunnossapitotarpeen arviointi ja korjausten suunnittelu kuuluu myös työtehtäviin.

Yhdyskuntainsinööri tekee yhteistyötä palveluntarjoajien ja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, toimii osana infrapalveluiden asiakaspalvelutiimiä ja sijaistaa tarvittaessa kunnossapitoinsinööriä ja infrapalvelupäällikköä.

Koulutusvaatimuksena on insinööri (AMK) yhdyskuntatekniikka tai vastaava tutkinto. Hakijalta edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta infrahankkeiden parissa ja osaamista infran kunnossapidosta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan kokemus turvallisuuskoordinaattorina toimimisesta ja yksityistieasioiden hoidosta.

Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti ja on . Valitun tulee toimittaa ennen työn vastaanottamista Liedon kunnan työterveyslääkärin hyväksytty todistus terveydentilasta. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pyydämme toimittamaan hakemuksen sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta.

Lisätietojen antaja:
Infrapalvelupäällikkö Mira Rekola, p. 040 1928647 (lomalla 13.-20.9.2021)

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Infrapalvelupäällikkö Mira Rekola, p. 040 1928647 (lomalla 13.-20.9.2021)

Lisätietoja

Liedon kunta, Tekniset palvelut

Lieto on yli 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa.

Liedon kunnan henkilökunta tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee noin 1300 eri alojen ammattilaista kuudella eri toimialalla.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb