Yhdyskuntajohtaja, Oulun kaupunki

Oulun kaupunki on Suomen viidenneksi suurin kaupunki ja puolen Suomen suurin työnantaja. Oulussa on nuori ja korkeasti koulutettu väestö sekä kyky yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita; yhdistää luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät.

Haluatko olla mukana kehittämässä elinvoimaista Oulua?

Haemme Sinua

YHDYSKUNTAJOHTAJA

Vastaat johtamisesta yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut -toimialalla, johon kuuluvat mm. kaavoitus, tekniset palvelut ja rakennusvalvonta sekä neljä liikelaitosta; Oulun seudun ympäristötoimi, Oulun Infra ja Oulun Vesi sekä Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitos. Toimit keskeisessä roolissa kaupunkikehityksessä ja varmistat sujuvan yhteistyön myös kaupungin muiden toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi Sinulle avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus olla rakentamassa elinvoimaista ja kasvavaa Oulua. Verkostojen ja yhteistyön rakentajana luot toimintaedellytyksiä elinkeinoelämälle.

Edellytämme Sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta vaativista johtamistehtävistä sekä toimialan ja elinkeinoelämän hyvää tuntemusta. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä monipuoliset toimialan ja elinkeinoelämän suhteet korostuvat työssäsi. Kykenet katsomaan asioita laaja-alaisesti, tähyämään rohkeasti tulevaisuuteen sekä varmistamaan päivittäisten toimintojen sujuvuuden yhdessä monialaisen ja osaavan henkilöstön kanssa. Lisäksi tehtävä edellyttää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme Sinulle laajan ja mielenkiintoisen tehtävän näköalapaikalla Oulussa. Tehtävässä pääset yhteistyössä ammattilaisten kanssa kehittämään kaupungin lisäksi myös osaamistasi.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksessasi.
Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/14132/2020. Hakemukset on toimitettava 25.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginjohtaja Päivi Laajala (soittopyynnöt välittää Katja Seppälä p. 044 703 1164) ja yhdyskuntalautakunnan puheenjohtaja Martti Korhonen, p. 0400 154 300.

Oulun kaupunki
Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.