Yhdyskuntarakentaja

Ylöjärven kaupungin tekniikka- ja ympäristöosasto hakee yhdyskuntarakentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tulet tekemään?

Työkohteitasi ovat erilaiset katujen uudis- ja peruskorjauskohteet. Pääsääntöisesti työskentelet kaivinkoneen perämiehenä. Tehtäviisi kuuluu mm. kunnallisteknisten putkien asennuksia, lapiomiehenä toimimista, korkojen mittaamista laserin avulla ja muita avustavia maanrakennusalan tehtäviä.

Mitä sinulta odotetaan?

Voit olla alan rautainen ammattilainen tai vasta alalla aloitteleva. Kykenet itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Osaat käyttää taso-tai putkilaseria. Omaat vähintään B-luokan ajokortin. Putkitus- ja viemäröintitöiden kokemus lasketaan eduksi. Soveltuva koulutus tehtävään on maanrakennusalan perustutkinto tai useamman vuoden kokemus alalta. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuus-, tieturva- ja vesityökortti, joiden kouluttamisesta huolehdimme tarvittaessa.

Muut tiedot

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen TTES:n mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen paikan vastaanottamista Terveystalon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hae työtehtävää 1.3.2021 klo 15 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/

Tutustu työnantajaan

Työmaapäällikkö Jari Luoma, 040 133 4815, jari.luoma@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Teollisuustie 24, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats